Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkednél olyannal, mint én?

Ismerkednél olyannal, mint én?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez egy névtelen oldal, ezért ide le merek írni bármit.

Arra gondolok hogy ha pl tinderen ezeket amiket írni fogok, kiírom a leírásomba, alig like-olna valaki :/

Szeretnék egy párt. Pánszexuális vagyok. Inkább a feminin jegyek vonzanak, fiúkban is.( Én is szeretek magamon sok feminin dolgot.)

De ez nem jelenti azt hogy a nagyon feminin lányok vonzanának, sőt!

Ami nagyon bejön külsőben:

- Vans cipők,

- fekete skinny farmer

- harisnya

- testhezálló garbók vagy kivágott vállú felsők

- balerinacipő

Lábfétises vagyok egyébként, de nem csak a lábfej hanem az egész láb (leg) nagyon bejön 🤩

Bejön a goth, emo, grunge stílus is nagyon.

Személyiségben azok jönnek be akik hozzám hasonlók, lehet velük együtt szenvedni az élet dolgain, megbeszélni ezeket, tervezgetni, agyalni hogy ki mit mikor miért csinál. 😄

Liberális beállítottságú vagyok természetesen, de nem szélsőségesen. Nem szeretem a Magyarországon jelenleg fennálló rendszert.

Szeretem az alter meme szubkultúrát és szívesen játszom pc-n.

Mint már írtam szeretek/szeretnék bizonyos dolgokban feminin lenni külsőleg és belsőleg is. Szerintem genderfluid vagyok, de az is lehet hogy transz.

22/F

2020. jún. 20. 20:00
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Nem
2020. jún. 20. 20:06
 2/29 anonim válasza:
Nem
2020. jún. 20. 20:26
 3/29 anonim válasza:
Nem, bocsi, nekem nagyon taszítóak az ilyen szubkulturális dolgok - a goth, emo, satöbbire értem. Valahogy nem vall kiegyensúlyozott személyiségre. Ezenfelül nem biztos, hogy tudnám hová tenni az irányultságodat. Nekem túl magas ez profán heteró mivoltomban.🤷‍♀️
2020. jún. 20. 20:30
 4/29 anonim válasza:

Mivel te is ilyen pontokban fejtetted ki a tulajdonságokat, én is így reagálok a (számomra) fontosabbakra:

"Szeretnék egy párt" - ez szuper, én is "párt" keresek, akivel egyenlőek vagyunk, nem egy másik személyt, aki dominálhat vagy dominálhatom

"Pánszexuális vagyok." - szerintem ez elég szép dolog. Bár én kapcsolatot hosszútávon csak fiúval tudnék elképzelni.

"Inkább a feminin jegyek vonzanak, fiúkban is.( Én is szeretek magamon sok feminin dolgot.)" - Nálam, magamon ez elég változatos: néha egész androgün módon öltözködöm, van, hogy abszolút lányosan. a fiúkban igazából a femininebbeket jobban preferálom, mint a vadállatias-férfias, dehát most csak a két szélsőséget említettem...

Az öltözködési preferenciára nagyon nem reagálok, nekem igazából mindegy a stílus, csak legyen igényes, szeretem, ha adnak az emberek magukra, de pl. van hogy én is megjelenek egy eléggé nemtörődöm stílusban, szóval ha valaki nagyon "basicül" öltözködik se baj.

Bár komoly fétises emberrel még nem találkoztam, én magamon a lábamat szeretem a legjobban, mert az alacsonyságomhoz képest szép hosszú és eléggé vékony.

"lehet velük együtt szenvedni az élet dolgain" nem szeretek szenvedni, sem nyavajogni, vagy teszek valamit a dolog érdekében, vagy hagyom, de nem állok le hosszútávon siránkozni.

A politikai életbe annyira nem folyok bele, jelenleg nem is Magyarországon élek.

"de az is lehet hogy transz." én elég biztos vagyok a nememben, nekem ez a magabiztosság fontos a másik személyben is. nálam szakító ok lenne, ha pár éves együttlét után a párom azt mondaná, hogy átműtteti magát lánynak, mert mint mondtam, családod férfival szeretnék alapítani. a feminin side-al ezért nincs bajom, mert én is néhány téren fiúsabb vagyok, így jól kiegészítenénk egymást a femininebb barátommal.

Ha egymáshoz közel laknánk, szívesen ismerkednék. (ha közel laknánk!)

19/L

2020. jún. 20. 20:35
 5/29 anonim válasza:
Instant tiltás.
2020. jún. 20. 20:36
 6/29 anonim válasza:
Nem, amit leírtál az eléggé cringe és erőltetett. A felét szerintem divatból írtad, a másik fele meg kamu.
2020. jún. 20. 20:49
 7/29 anonim válasza:
Szerintem meg a kérdező tök korrektül leírta mit szeretne, és érthető ez a vonal; ha ezt szereti, mi ezzel a baj? Ő dolga, erre gerjed. Én nagyon szurkolok a kérdezőnek, hogy megtalálja akit keres! Nagy +++ neki!
2020. jún. 20. 21:06
 8/29 anonim válasza:

Biztosan nagy szerencséje lesz egy Vans lábbelinél, vagy egy 300 forintos nejlonharisnyánál...

Ha szerencséje van, előbbihez egy lábfej is társul...

Nehogy már ilyen kritériumai legyenek egy ismerkedésnek, felnőtt emberek...

2020. jún. 20. 21:11
 9/29 anonim válasza:
Az az igazság egy lábfétisesnél meglepően fontosak a cizellált részletesség, adott esetben egy cipőmárka, így az élmény multiplikálódik:) Teljesen együtt érzek vele, ilyen freaky dolog ez, de megértem ha egy laikus ezen kicsit kiakad. Teljesen izgató, ha egy Vans-ben tapossák az arcát, mondom egy lábfétisesnél ez egyedülálló élmény.
2020. jún. 20. 21:19
 10/29 A kérdező kommentje:

Gondoljatok bele, hogy ha ti bármit leírhatnátok, hogy mik a titkos vágyaitok, tulajdonságaitok, akkor más mit gondolna. Szerintem sok embernek lenne annyi fura vagy cringe (kínos) dolog mint nekem.

Csak ezeket az emberek általában nem mondják ki, nyilvánosan sem, de sokszor a párjuknak sem.

Ilyen dolog az is, hogy például nem lehet kimondani hogy pl nekem nem jönnek be a molettebb emberek, de mégis sokan vannak így. Ha mindenki kimondaná, akkor jó nagy f@szkalapnak gondolnánk egymást :))

Egyébként nekem sem jönnek be a molett emberek.

Az viszont nem zavar ha egy lány vékony, de nem olyan nőies az alkata.

2020. jún. 20. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!