Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol vagytok Ti "NORMÁLIS LÁNYOK"?

Hol vagytok Ti "NORMÁLIS LÁNYOK"?

Figyelt kérdés

AKI:

- NEM A FELSZÍNES DOLGOKTÓL (csili-vili ruhák/ékszerek/autó/ház, agyon kozmetikázott test, agyonsminkelt arc, stb.) VÁRJA A BOLDOGSÁGOT, ezért ezek a dolgok nem is foglalkoztatják

- NEM csak SZEXELNI, HANEM SZERETKEZNI AKAR a párjával

- egy OLYAN FÉRFIT KERES, AKI HOZZÁ HASONLÓan látja a világot

- egy OLYAN FÉRFIT KERES, AKIVEL CSALÁDOT ALAPÍTHAT

- egy OLYAN PÁRT KERES, AKI EGYBEN A LELKI TÁRSA IS, akivel minden problámáját/örömét megoszthatja

- NEM FOGLALKOZIK AZZAL, HOGY a férfi AKIT SZERET, AZ MILYEN EGZISZTENCIÁVAL RENDELKEZIK

- ŐSZINTE, SEGÍTŐKÉSZ, MEGÉRTŐ, HŰSÉGES, KÉPES SZERETNI ÉS Ő IS VÁGYIK az igaz SZERETETRE

- FOGLALKOZIK AZ EGÉSZSÉGÉVEL

- NEM a közösségi oldalakon MUTOGATJA MAGÁT

LÉTEZIK Ő EGYÁTALÁN?

HA IGEN, AKKOR VAN EGY JÓ HÍREM SZÁMÁRA: ÉN EGY ILYEN FÉRFI VAGYOK!

2020. jún. 19. 17:32
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:

Ah!Ez tipikusan ugyanaz a mantra,mint a társkeresőkön.Férfiként de sok ilyet olvastam.Ezekszerint a másik oldalon is jellemzőek ezek a szösszenetek.

Felsorolja,hogy ő mit akar, szeretne,mit várna el,mik az igényei,de azt már nem,hőgy ő mit adna ezért cserébe.Hisz az nem is fontos,ugye!Csak ezt,meg ezt akarom,várom el,kell,igénylem,keresem,a másiktól,elégedjen meg annyival,hogy neki mit kell nyújtania,és kész!

2020. júl. 3. 19:37
 22/39 anonim válasza:

Hú de sokan vagytok .

Mondván hogy nem figyelnek rátok . Kérdem én miért nem próbálok meg ti is valami komolyabb jelzést adni lányok ?? Mert két fél egy egész . Szingli vagyok én is ,de legalább próbálkozók de pl társkeresőn nem mertek kezdeményezni . Meg itt sem sajnos .

34f

2020. júl. 4. 07:42
 23/39 anonim válasza:

Szokásos nemek háborúja, nagy hűhó semmiért.

A férfi nem érti a nőt, a nő nem érti a férfit, elbeszélünk egymás mellett.

Azok az emberek akik hasonló dolgokat várnak egy kapcsolattól, mint a kérdező, legyen az bármilyen nemű, a gyakorlatban mégis másképp működnek.

Ha személyesen találkoznak, már nem fontos, hogy mit írnak, hanem az első benyomás dönt hogy lesz-e folytatás és itt zátonyra fut sokszor.

Ha adnának egymásnak esélyt, valóban meg akarnák ismerni egymást, akkor talán másképp lenne, de felszínes, instant lett a világ, senki nem akar energiát száni rá, hogy valóban megismerje a másikat.

Könnyebb online keseregni, hogy miért nem normális senki, de amíg a nagy kesergők sem képesek tisztelettel, szeretettel, nyitottsággal, bizalommal ismerkedni a másik nemmel, addig nem is fog ez változni.

Leírni mindenki könnyen leírja ezeket, akik valóban így is élnek, azok már jóval kevesebben vannak, akik közülük egymásra is találnak, még kevesebben.

A csalódás hozzá tartozik a keresgéléshez, sokaknak ez is kedvét szegi, pedig újra és újra kell kezdeni, ha valaki meg akarja találni a számára ideálisat.

Általában az elvárás is jóval nagyobb a másikkal szemben, mint amilyenek mi magunk vagyunk, mint amit mi nyújtunk, akár külsőről, akár belső tulajdonságokról beszélünk, szóval ezen is el kellene gondolkozni.

2020. júl. 4. 07:47
 24/39 anonim válasza:

Szintén jelen!

Miért olyan hihetetlen ez? Rengeteg ilyen nő van. Sőt, a másik oldal a ritkább.

2020. júl. 4. 17:20
 25/39 anonim válasza:

23# nak igaza van.Abban a pillanatban,hogy létrejön a találkozás,már el is vannak felejtve ezek a magasztos,fenkölt szólamok.

És előkerülek az olyan megfoghatlan bulshittek mint a kémia,a kisugárzás,a vonzalom első látásra,az eszméletvesztés,a bizsergés.

Jó sok kifogás becsomagolva ,amire az van írva,hogy külsőleg nem jössz be.

Ennyi.

Beszélhetsz te lukat a hasába,ha nincs olyan külsőd,ami megfogja.Nem lesz esélyed,sem időd,hogy a kiváló jellemedet érvényesíthesd.

2020. júl. 5. 07:49
 26/39 anonim válasza:
Itt vagyok! Pont ilyen egyed vagyok, csak tök ronda és van párom.
2020. júl. 18. 01:33
 27/39 anonim válasza:

Szerintem alapítsunk klubbot annyian vagyunk. :)

Én személy szerint hiába vagyok ilyen mivel duci (khm kövér vagyok) és bár rajta vagyok, hogy menjenek lefele a kilók, önbizalmam a béka segge alatt van inkább nem is ismerkedem.

2020. júl. 18. 17:26
 28/39 anonim válasza:
Én sem tartom magam túl szépnek, ezért nem is erőltetem a dolgot
2020. júl. 18. 17:42
 29/39 anonim válasza:
Csatlakoznék, én is és a barátnőim is ilyen lányok. Viszont ahányszor netalántán elmennénk egy buliba, sosem velünk foglalkoztok!😬 Illetve tény és való, hogy nem igazán vesztek minket figyelembe. Pedig (ha én nem is) a barátnőim igazán szép lányok:)
2020. júl. 28. 09:50
 30/39 anonim válasza:

Nem járok bulikba.

Gyertek strandra

2020. júl. 28. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!