Hol vagytok Ti "NORMÁLIS LÁNYOK"?
AKI:
- NEM A FELSZÍNES DOLGOKTÓL (csili-vili ruhák/ékszerek/autó/ház, agyon kozmetikázott test, agyonsminkelt arc, stb.) VÁRJA A BOLDOGSÁGOT, ezért ezek a dolgok nem is foglalkoztatják
- NEM csak SZEXELNI, HANEM SZERETKEZNI AKAR a párjával
- egy OLYAN FÉRFIT KERES, AKI HOZZÁ HASONLÓan látja a világot
- egy OLYAN FÉRFIT KERES, AKIVEL CSALÁDOT ALAPÍTHAT
- egy OLYAN PÁRT KERES, AKI EGYBEN A LELKI TÁRSA IS, akivel minden problámáját/örömét megoszthatja
- NEM FOGLALKOZIK AZZAL, HOGY a férfi AKIT SZERET, AZ MILYEN EGZISZTENCIÁVAL RENDELKEZIK
- ŐSZINTE, SEGÍTŐKÉSZ, MEGÉRTŐ, HŰSÉGES, KÉPES SZERETNI ÉS Ő IS VÁGYIK az igaz SZERETETRE
- FOGLALKOZIK AZ EGÉSZSÉGÉVEL
- NEM a közösségi oldalakon MUTOGATJA MAGÁT
LÉTEZIK Ő EGYÁTALÁN?
HA IGEN, AKKOR VAN EGY JÓ HÍREM SZÁMÁRA: ÉN EGY ILYEN FÉRFI VAGYOK!
Ah!Ez tipikusan ugyanaz a mantra,mint a társkeresőkön.Férfiként de sok ilyet olvastam.Ezekszerint a másik oldalon is jellemzőek ezek a szösszenetek.
Felsorolja,hogy ő mit akar, szeretne,mit várna el,mik az igényei,de azt már nem,hőgy ő mit adna ezért cserébe.Hisz az nem is fontos,ugye!Csak ezt,meg ezt akarom,várom el,kell,igénylem,keresem,a másiktól,elégedjen meg annyival,hogy neki mit kell nyújtania,és kész!
Hú de sokan vagytok .
Mondván hogy nem figyelnek rátok . Kérdem én miért nem próbálok meg ti is valami komolyabb jelzést adni lányok ?? Mert két fél egy egész . Szingli vagyok én is ,de legalább próbálkozók de pl társkeresőn nem mertek kezdeményezni . Meg itt sem sajnos .
34f
Szokásos nemek háborúja, nagy hűhó semmiért.
A férfi nem érti a nőt, a nő nem érti a férfit, elbeszélünk egymás mellett.
Azok az emberek akik hasonló dolgokat várnak egy kapcsolattól, mint a kérdező, legyen az bármilyen nemű, a gyakorlatban mégis másképp működnek.
Ha személyesen találkoznak, már nem fontos, hogy mit írnak, hanem az első benyomás dönt hogy lesz-e folytatás és itt zátonyra fut sokszor.
Ha adnának egymásnak esélyt, valóban meg akarnák ismerni egymást, akkor talán másképp lenne, de felszínes, instant lett a világ, senki nem akar energiát száni rá, hogy valóban megismerje a másikat.
Könnyebb online keseregni, hogy miért nem normális senki, de amíg a nagy kesergők sem képesek tisztelettel, szeretettel, nyitottsággal, bizalommal ismerkedni a másik nemmel, addig nem is fog ez változni.
Leírni mindenki könnyen leírja ezeket, akik valóban így is élnek, azok már jóval kevesebben vannak, akik közülük egymásra is találnak, még kevesebben.
A csalódás hozzá tartozik a keresgéléshez, sokaknak ez is kedvét szegi, pedig újra és újra kell kezdeni, ha valaki meg akarja találni a számára ideálisat.
Általában az elvárás is jóval nagyobb a másikkal szemben, mint amilyenek mi magunk vagyunk, mint amit mi nyújtunk, akár külsőről, akár belső tulajdonságokról beszélünk, szóval ezen is el kellene gondolkozni.
Szintén jelen!
Miért olyan hihetetlen ez? Rengeteg ilyen nő van. Sőt, a másik oldal a ritkább.
23# nak igaza van.Abban a pillanatban,hogy létrejön a találkozás,már el is vannak felejtve ezek a magasztos,fenkölt szólamok.
És előkerülek az olyan megfoghatlan bulshittek mint a kémia,a kisugárzás,a vonzalom első látásra,az eszméletvesztés,a bizsergés.
Jó sok kifogás becsomagolva ,amire az van írva,hogy külsőleg nem jössz be.
Ennyi.
Beszélhetsz te lukat a hasába,ha nincs olyan külsőd,ami megfogja.Nem lesz esélyed,sem időd,hogy a kiváló jellemedet érvényesíthesd.
Szerintem alapítsunk klubbot annyian vagyunk. :)
Én személy szerint hiába vagyok ilyen mivel duci (khm kövér vagyok) és bár rajta vagyok, hogy menjenek lefele a kilók, önbizalmam a béka segge alatt van inkább nem is ismerkedem.
Nem járok bulikba.
Gyertek strandra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!