Hol vagytok Ti "NORMÁLIS LÁNYOK"?
AKI:
- NEM A FELSZÍNES DOLGOKTÓL (csili-vili ruhák/ékszerek/autó/ház, agyon kozmetikázott test, agyonsminkelt arc, stb.) VÁRJA A BOLDOGSÁGOT, ezért ezek a dolgok nem is foglalkoztatják
- NEM csak SZEXELNI, HANEM SZERETKEZNI AKAR a párjával
- egy OLYAN FÉRFIT KERES, AKI HOZZÁ HASONLÓan látja a világot
- egy OLYAN FÉRFIT KERES, AKIVEL CSALÁDOT ALAPÍTHAT
- egy OLYAN PÁRT KERES, AKI EGYBEN A LELKI TÁRSA IS, akivel minden problámáját/örömét megoszthatja
- NEM FOGLALKOZIK AZZAL, HOGY a férfi AKIT SZERET, AZ MILYEN EGZISZTENCIÁVAL RENDELKEZIK
- ŐSZINTE, SEGÍTŐKÉSZ, MEGÉRTŐ, HŰSÉGES, KÉPES SZERETNI ÉS Ő IS VÁGYIK az igaz SZERETETRE
- FOGLALKOZIK AZ EGÉSZSÉGÉVEL
- NEM a közösségi oldalakon MUTOGATJA MAGÁT
LÉTEZIK Ő EGYÁTALÁN?
HA IGEN, AKKOR VAN EGY JÓ HÍREM SZÁMÁRA: ÉN EGY ILYEN FÉRFI VAGYOK!
"...ház...
ezért ezek a dolgok nem is foglalkoztatják"
Szóval aki a híd alatt akarja nevelni a családot?
én is ezt keresem az igazit de nálam a belső fontosabb mint a külső! :)
/F
Kedves 1. Válaszoló!
"Csili-vili" házról volt szó, nem egy az alap igényeket kielégítő otthonról!
Kedves 3. Válaszoló!
Ez igaz, hogy mindenkinek van negatív tulajdonsága (nekem is), itt arról van szó, hogy mennyire van tisztába az illető ezekkel és mennyire hajlandó változtatni rajta.
Az igényesség nálam kimerül abban ha figyel az egészségére és tisztálkodik megfelelően, ha ez megvan akkor már "csinos" egy nő.
Vagyunk még jó páran, nem haltunk ki. Barátnőim szintén ilyenek. Nemis állnék le egy nőnek nem nevezhető egyeddel. Embert barátjáról..
Csak hát igen, tényleg semmibe vagyunk véve. :) Itt, falun aztán főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!