Mit gondoltok, párkapcsolatban jobb élni vagy szingliként ? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Vannak feldolgozatlan lelki sebeim, és traumáim, és félek csak ezeket vinném bele a kapcsolatba, de ezzel a másikra tennék felesleges terhehet és lehoznám az életről.
Családban sem volt mindig minden rendben, voltak lehúzó barátságok is.
Szerintem direkt módon lehet, hogy nem is fogok ismerkedni. Gondolkoztam társkeresőn, de meggondoltam magam, gépen keresztül bármit hazudhat magáról az ember
Ki tudja milyen perverz alakot fogok ki ott, sajnos ez nem jön át képernyőn keresztül.
Akkor már inkább személyes ismerkedés. De az a helyzet, hogy én nem merek lépni.
Abba reménykedek, hogy életem szerelme egyszer csak besétál, vagy bekopogtat az életembe.
Spontán módon, nem megtervezetten. Mondjuk leszólít valahol stb..
De egyedül nem merek kezdeményezni, egyrészt mert önbizalmam a béka feneke alatt, másrészt annyiszor kaptam negatív visszajelzést és annyiszor utasítottak vissza, hogy negatív reakció felére számomra egy halálos ítélettel.
Úgyhogy várok, hátha Ámor nyila eltalál engem.
Nézzétek el a helyesírási hibáimat, mert ez a szar telefon nem működik rendesen meg átírja az autocorrect a betűket.
Reakció a 21-es kommentemre?
Eleve mínuszosan mennék a kapcsolatba, mert az emberek porig lerombolták az évek során az önbizalmamat.
Mindig a jót feltételeztem az emberekről, mi lett a vége- jól rábasztam, megjártam.
Nem merek senkiben se megbízni, de ugyanakkor tudom,, hogy így nem lehet leélni egy életet.
Félek becsavarodok.
Csak azt vinném, tovább egy kapcsolatba, amit a családból és baratoktol kaptam, ami hát nem túl pozitív.
Szóval azt gondolom, ez az ismerkedés, párkapcsolat direkt módon nem fog menni. Amit erőltettem eddigi életemben, abból nem sok jó származott.
Valami isteni jelet várok, hátha valakivel összehoz a Sors, vagy hátha lesz olyan, kisugárzás, ami a, másiknak tetszik- bár ez utóbbit kötve hiszem..
Szerintem egyedül egyszerűbb, kényelmesebb.
Egy jó párkapcsolat nyilván nagyon jó. Sokat ad érzelmileg.
De szerintem nagyon nehéz jó párkapcsolatot találni. Én meg olyan vagyok, hogy inkább egyedül, mint szenvedni egy rossz kapcsolatban. Sok kapcsolatban élő ismerősömön látom, hogy iszonyatosan boldogtalanok. Nincsenek már olyan jóban, hogy szeretgessék, öleljék, csókolják egymást. De közben még sok a gond is. Hát, akkor már inkább egyedül. Legalább nem cseszeget senki sem.
Természetesen egy normális, jó kapcsolatra vágyom én is. De még nem sikerült ilyet kialakítanom senkivel sem.
Én azt vallom, hogy inkább vagyok egyedül, mint egy szr kapcsolatban, de egyedül meg nem jó.
Mondták rám, hogy kapcsolat függő vagyok de ez nem igaz.
Sajnos senkinek az arcára nincs írva hogy pszichopata.
Úgy könnyebb lenne az ismerkedés.
Csak nem tudom, ész nélkül sem akarom csinálni.
Akik párkapcsolatban vannak jelenleg, arra lennék kíváncsi, hogy hány kapcsolatotok volt eddig, és ebből a számból mennyi volt pszichopata ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!