Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit gondoltok, párkapcsolatban...

Mit gondoltok, párkapcsolatban jobb élni vagy szingliként ? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Figyelt kérdés
Szinglik és párkapcsolatban elők is írjanak. El tudnátok mondani, mik az együttélés, illetve az egyedül élés előnyei és hátrányai?

2020. jún. 8. 09:04
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Jó lenne amúgy párt találni magamnak, aki testileg-lelkileg kiegészít, de ugyanakkor nem akarok fejest ugrani se ész nélkül, mert félek kifogok valami pszichipatát, zsarnoki, mert én ilyen áldozat típus vagyok sajnos.
2020. jún. 8. 11:07
 12/40 anonim válasza:
#10: De késő, neked már véged! Kinek kell egy 23 éves?! Lekésted a buszt!
2020. jún. 8. 11:09
 13/40 anonim válasza:
7-es jól leirtad :D főleg a végét. Attól vagyok rosszul mikor a barátok össze vissza csajt akarnak nekem találni..
2020. jún. 8. 11:10
 14/40 anonim válasza:
Nem vagy elkésve semmivel. És egyébként emberfüggő is hogy ki mit szeret. Van aki kapcsolatban érzi jól magát, van aki egyedül.
2020. jún. 8. 11:10
 15/40 anonim válasza:
7-es, attól még, hogy neked szr “kapcsolatod” volt (mert ahol ennyire nincs tisztelet, az nem nevezhető annak szerintem), még nem kell általánosítani. Az általad felsoroltakat a legtöbb ember szerencsére nem tűri sokáig.
2020. jún. 8. 11:12
 16/40 A kérdező kommentje:

Jó lenne valaki mellett minden reggel felébredni, aki a Világot jelenti nekem és ő mindenem.

Ugyanakkor emberek téren eléggé megszenvedtem, sokan kihasználtak, elhagytak.

Torz, működésképtelen emberi kapcsolatokban voltam, sajnos, nem párkapcsolat, hanem baráti és családi szinten.

Sajnos, sok érzelmi bántalmazásnak voltam kitéve, és félek, ha megint közel engedek valakit, tőrt döf a hátamba.

Igen, jó lenne egy társ, de akkor félek, fel kéne adnom saját, magamat és a függetlenségemet.

És mi van, ha kifogok valami vadbarom pszichipatát, aki visszaél majd a szeretetemmel.

Én nagyon odaadó lennék, de félek, hogy ezt kihasználnák, volt már rá példa (nem párkapcsolatban)

Mi van ha gondol egyet és hátba döf. Vagy kiismeri a gyengéimet és ellenem fordítja.

Csak az a baj hogy megy közben az idő... És egyre öregebb leszek...

2020. jún. 8. 11:15
 17/40 anonim válasza:
#15 nekem is hasonlóan szar volt de hamar tetten amit kellett. 13-as voltam
2020. jún. 8. 11:15
 18/40 anonim válasza:

A 7-essel igen nagy gondok vannak lelkileg, ha ilyen az elképzelése a párkapcsolatokról! Valószínüleg ö maga az, aki nem alkalmas arra, hogy együtt lehessen vele élni, föleg, hogy ennyire negatívan áll a másik nemhez.

A kérdésre:

Egy JÓ párkapcsolat, ahol mindkét fél egyenlö, tisztelik, szeretik egymást és nem egymás ellen, hanem egymásért vannak, a lehetö legjobb dolog.

De egy ROSSZ kapcsolatnál sokkal jobb az egyedüllét, nekem eszembe nem jutna CSAK AZÉRT valakivel kapcsolatba kerülni, hogy ne legyen egyedül.

2020. jún. 8. 11:18
 19/40 A kérdező kommentje:

A rossz tapasztalatok miatt nem merek addig lépni, amíg nem bízom meg valakiben nem is 100, hanem 130 %-ban.

És lelkileg is teljesen hasonlóak legyünk, rokonlelkek, ez alap lenne.

Pedig nincs szebb egy élethosszig tartó szerelemnél.

Ezzel a Qrva telefonnal nem lehet normálisan helyesen írni!!!

2020. jún. 8. 11:20
 20/40 anonim válasza:

Nyilván a párkapcsolat minősége nem mindegy.

Egy rossz kapcsolatnál jobb a magány.

De egy jó párkapcsolat aránytalanul jobb a magánynál.

Mondjuk #1 nem tudom, mire gondol, én még soha nem éreztem azt a "sok hátrányt", amivel szerinte egy párkapcsolat ját. Aki így gondolkodik, az szerintem egész egyszerűen nem a megfelelő kapcsolatban él.

2020. jún. 8. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!