Járnál velem? (F)
Figyelt kérdés
Magas és vékony vagyok, de pocakos. Ronda az arcom és a testem. A fogaim rohadnak és erősen kopaszodom. Nincs megtakarításom, semmilyen tulajdonom. Nem dolgozok, ellenben alkoholista és dohányos vagyok. Csendes, visszahúzódó embernek tartom magam, mert semmiről sem lehet velem beszélgetni. Nincsenek barátaim. A négy fal között érzem jól magam, ezért nem járok sehova. Igénytelen és büdös vagyok. Az intelligencia szintem alacsony. Nincs életcélom, mert semmi sem érdekel.2020. jún. 3. 21:24
21/24 anonim válasza:
Itt a napi humorherold. Legalább "teted vólna hejezsirási hibákal telle a szőveged", mert valahogy így paradoxonális a leirtjaid azzal a tényekkel, amit állítasz magadról.
2020. jún. 4. 12:26
22/24 anonim válasza:
Csak trollkodok, mondta,
2020. jún. 4. 12:27
23/24 anonim válasza:
Ha németjuhász kutya vagy, akkor igen.
2020. jún. 4. 14:04
24/24 anonim válasza:
Az ilyen ember mi nyomorult lehet már? Vagy csak én nem látom ebben a poént?
2020. jún. 4. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!