Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Járnál velem? (F)

Járnál velem? (F)

Figyelt kérdés
Magas és vékony vagyok, de pocakos. Ronda az arcom és a testem. A fogaim rohadnak és erősen kopaszodom. Nincs megtakarításom, semmilyen tulajdonom. Nem dolgozok, ellenben alkoholista és dohányos vagyok. Csendes, visszahúzódó embernek tartom magam, mert semmiről sem lehet velem beszélgetni. Nincsenek barátaim. A négy fal között érzem jól magam, ezért nem járok sehova. Igénytelen és büdös vagyok. Az intelligencia szintem alacsony. Nincs életcélom, mert semmi sem érdekel.

2020. jún. 3. 21:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán
51 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Álompasi 😍
2020. jún. 3. 21:29
 2/24 anonim válasza:
Honnan kerül ide ennyi nyomorult?
2020. jún. 3. 21:34
 3/24 anonim válasza:
Tudod mi vagy te? Egy istenverte adonisz... Pfú ember... Na figyelj mi egy álompár lennénk: én is büdös vagyok, mert ha fürdök sellő leszek... amúgy előbb a tej aztán a műzli... igazából okos vagyok, de 1+1=3... mindig ellopom a torolközőt... ja és a legjobb tulajdonságom hogy minden este hangosan éneklem a let it go-t és táncolok is rá...
 4/24 Miss Endzsi válasza:
Fogj egy kiscicát, hátha.
 5/24 anonim válasza:
Írj nyugodtan 50/F
2020. jún. 3. 21:45
 6/24 anonim válasza:
Most vagy trollkodsz vagy depressziós vagy és öngyilkos akarsz lenni. Nincs több opcióm.
2020. jún. 3. 21:47
 7/24 anonim válasza:
"Most vagy trollkodsz vagy depressziós vagy és öngyilkos akarsz lenni. Nincs több opcióm." egyetértek.
2020. jún. 3. 21:51
 8/24 anonim válasza:
Igazából a legnagyobb probléma veled nem az amit leírtál mert tuti vagy trollkodsz vagy ha nem akkor ezeket gondolod a legnagyobb hibáidnak. A te legnagyobb hibád az önbecsülésed nem a rossz fogad meg a kopaszodó fejed. Ha lenne belőle nem itt írogatnál ki ilyeneket hanem mondjuk kezdenél egy fogorvossal meg magad ápolásával a hajadat megcsinálnád menőn tök sok embernek a kopasz pasik jönnek be, vagy növesztenél valami jó kis szakállat aztán mennél holnaptól kondizni nem lennél vékony vagy ha igen nem lennél pocakos hanem izmos. Elkezdenél munkát keresni a függőségeidet abbahagynád akár segítséggel akár nem és lesz önbizalmad beszélgetni haverkodni és hidd el kb 200%-al vonzóbb lennél minden nőnek és nem itt sajnáltatnád magad. Legyen ez most az életcélod 1!!! éven belül csodákat érnél el magadhoz képest aztán ha találsz valakit lennének új életcélok stb. Most, hogy az életbe mit kezdesz csak rajtad múlik van ez az út amin te haladsz és van egy másik amin megadod az esélyed a saját boldogságodnak
2020. jún. 3. 21:55
 9/24 anonim válasza:

a "büdös"sel és a "nincs életcélom mert semmi sem érdekel"lel megvettél

17/l

2020. jún. 3. 21:56
 10/24 anonim válasza:
Biztosan találsz valakit, ha nem mást, akkor hozzád hasonlót.
2020. jún. 3. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!