Jarnal teremve a jelenlegi helyzetbe ha nyitva lenne?
Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 12:13
1/12 anonim válasza:
Járok, hisz semmilyen helyzet nincs, politikai hype az egész
2/12 anonim válasza:
Én is járok. Végre kinyitott a múlt héten.
Autoimmun pajzsmirigy beteg vagyok + gyógyult rákos, de nem vagyok hajlandó bedőlni ennek a hisztériának.
50/N
3/12 Miss Endzsi válasza:
Járni fogok, ha kinyitják itt.
4/12 anonim válasza:
2-es az thug life.
Járok, nyitva van.
6/12 anonim válasza:
4-es szeretek veszélyesen élni ;)
7/12 anonim válasza:
Ez teljesen oké,hogy így le pontoznak :DDDDDD
9/12 anonim válasza:
Nálunk zárva lassan 2 hónapja, de ha nyit, akkor megyek. Amúgy is nagyon figyelnek a higiéniára (kardio gépet mindenki fertőtleníti maga után, emiatt van kint több spray és papírtörlő, van kirakva kézfertőtlenítő gél is -ezek mind vírustól függetlenül) és nem zsúfolt, szóval simán lehet méteres távolságokat is tartani.
10/12 anonim válasza:
Flexibilis ahhoz szokj hozzá, néha mindet lepontozzák, Isten tudja milyen indokból. Nem értem mi ebben ilyen élvezetes, hogy fekete kezeket nyomoodnak, én kb havi egyszer ha pontozok le valakit, hogyha egészségre kártékony dolgot javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!