Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fekete sráccal szeretnék...

Fekete sráccal szeretnék ismerkedni. Hol lehet? ( Szombathelyi vagyok)

Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 13:25
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim válasza:
Ja, mert a fehérek azok soha nem csesznek át senkit.
2020. máj. 31. 15:43
 12/53 anonim válasza:

Kajak a bőrszíne miatt akarsz valakivel lenni? Azért fogod szeretni mert fekete??

Amúgy menj Afrikába, vagy Amerika nagy városaiba pl. New York. Na ott tuti találsz annyit amennyit akarsz!

2020. máj. 31. 16:42
 13/53 A kérdező kommentje:
Miért? Baj?
2020. máj. 31. 17:01
 14/53 anonim válasza:
Fekete Páko add ide a didit
2020. máj. 31. 17:06
 15/53 anonim válasza:

Nem baj, csak fura. Ez eleve azt jelenti, hogy a külseje a fontos, és ez tényleg baj, mert nem a külsőnek kéne a lényegnek lenni, hanem a belső értékeknek. Másrészt meg csak azért akarsz vele lenni mert fekete, ha találasz egy normális fehéret, akkor az már nem jó vagy mi? Vagy azért is akarsz vele lenni, hogy másoknak menőzz vele, hogy neked fekete hapsid van, és ezért te is különleges leszel.

Bocsi, de ez jön le a kérdésedből.

Olyan ez, mint amikor egy heteró csaj, meleg fiú barátot akar, csak azért mert ő meleg és tök menő lesz, hogy a legjobb barátja meleg. Vannak ilyenek.

2020. máj. 31. 17:17
 16/53 anonim válasza:

Most mit kell kövezni?😅 Mindenkinek van zsánere, azaz ideálja. A külső annyira fontos, hogy valamilyen szinten megfogjon nem kell tökéletesnek lennie, de nekem ne mondja senki, hogy a külsőt ti sohasem nézitek. A külső megfog a belső megtart, szokták mondani. Persze, nem csak a külső a fontos. Ha valaki szép kívülről de rohadt belül nem kezdenék vele csak azért mert szép.

Hányszor láttam, hogy fehér magyar férfiak nyálaztak spanyol és afrikai nőkre mert nagy idomokkal rendelkeztek azok akiket láttam velük. Szóval ne vessétek rá a követ mert neki kellene egy fekete pasi :-D nem kell itt kétszínűsködni, hogy ha alkalmatok volna rá ti se utasítanátok vissza egy spanyolt, vagy latinát esetleg afrikai nőt ha az belsőleg és külsőleg is számotokra tetsző lenne.

Kérdező amúgy fogalmam sincs, hogy ott merre. De Budapesten sok fekete van.

2020. máj. 31. 17:47
 17/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. máj. 31. 18:00
 18/53 anonim válasza:
A Pláza környékén keresgélj, Károly Róbert utca, Sorok utca, Szabadságharcos utca. Arrafelé vannak tezsvírek 😂
2020. jún. 1. 20:15
 19/53 A kérdező kommentje:
Én náluk feketebbre gondoltam
2020. jún. 1. 20:43
 20/53 anonim válasza:
Ki akar próbálni egy feketét,nincs ebben semmi fura.
2020. jún. 4. 18:58
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!