Nyugtassatok meg hogy nem csak én vagyok az egyedüli akinek nem volt még kapcsolata 23 évesen. Van más is így?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok.2020. máj. 26. 20:24
1/5 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ezzel.
(persze ha képzeletbeli társ nem számít)
lány
2020. máj. 26. 20:28
2/5 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan ember van (Akár magyarországon is), akinek nem volt még társa 23 évesen!
Ne aggódj, előbb-utóbb fogsz találni valakit, akit teljes szívből szerethetsz, és aki elfogad téged olyannak, amilyen vagy!
2020. máj. 26. 20:47
3/5 anonim válasza:
Nekem sem volt még, bár én 20 vagyok.
2020. máj. 26. 22:09
4/5 anonim válasza:
Nekem 22 évesen lett. Szerencsém volt.
2020. máj. 27. 07:22
5/5 anonim válasza:
Nekem először 22 évesen lett kapcsolatom. Nem bántam meg, hogy vártam ennyit. Legalább nem gyerek tini fejjel mentem bele egy kapcsolatba. Nem gond, hogy nincs. Majd eljön a te időd is a megfelelőre.
2020. máj. 29. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!