Lányok nők Ti kezdenétek egy olyan pasival aki külsőre egyáltalán nem jön be?
Ez azért érdekes. Volt néhány nő, akiknek miután képet küldtem, szóba se álltak velem. Ennyivel letudták, semmi más nem számított nekik, az emberi értékeimre egyáltalán nem voltak kíváncsiak. Pedig a kép az nagyon más lehet, mint a valóság.
De azért az az elvárás is érdekes, hogy nekem ne legyenek nagy igényeim, és az se legyen baj, ha szexuálisan nem vonzódom a hölgyeményhez. Fura.
Csak aztán nehogy csodálkozzanak, amikor összejönnek olyannal, aki úgy bánik velük, mint a kutyájával.
Volt olyan nő, aki szerelmes volt belém, de nem a külsőm alapján. Ő jobban vette a fáradságot, hogy megismerjen. Aki ennyi fáradságot nem vesz, az tényleg meg sem érdemel. :D
14: képet küldtél?
Vagyis nem élőben ismerkedtél.
Márpedig a személyiség csak élőben tud elvarázsolni.
Volt már rá példa.
De nem jártam vele, csak nyalógépnek használtam. Ha bizsergett a puncim, fütyültem és ugrott. Jó volt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!