Hölgyek! Mi lenne a reakciótok erre?
Figyelt kérdés
Ültök egy padon a parkban, vagy a városban. Egy bringázó férfi megáll előttetek, rátok mosolyog, majd odaad egy papír rózsát.
Kort is írjatok.
2020. máj. 20. 22:39
A kérdező szavazást indított:
Telefonszám legyen rajta, ha szimpatikus, megkeresem.
E-mail cím legyen rajta, ha szimpatikus, megkeresem.
Semmi ne legyen rajta, nem ismerkedem, mert barátom van, de azért kedves tőle.
Ne adjon semmi ilyesmit nekem, ha van barátom, ha nincs. Nem akarom.
25 szavazat
1/2 anonim válasza:
Én csak nagyon furcsának találnám, hiszen semmit nem tudok az illetőről, valószínűleg csak vidulnék egy kicsit, hogy milyen kedves emberek vannak még, aztán el is felejteném.
Plusz nem vagyok elég bátor hogy utána ha telefonszámot is hagyott, esteleg felhívjam vagy ilyesmi.
18/l
2020. máj. 21. 00:13
2/2 anonim válasza:
hát az a baj nagyon paranoiás vagyok lehet el sem merném fogadni, mert kitudja mi a célja vele, lehet nyomkövetőt rak bele vagy rejtett kamerát xd
De amúgy ha nem ilyen gonosz világot élnénk, akkor kedvesnek tartanám.
2020. máj. 22. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!