Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi lenne a reakciótok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi lenne a reakciótok, ha egy fiú írna nektek egy dalt?

Figyelt kérdés
Gitározok több éve, egyedül zenélek, vannak saját zenéim és gondolkoztam rajta, hogy ha találnék olyan lányt, aki bejönne, akkor írnék egy zenét neki.
2020. márc. 13. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedéshez nagyon eröltetett és kétségbe esett,ha már jártok pár hónapja akkor oké.
2020. márc. 13. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Én imádnám :D
2020. márc. 13. 17:19
 3/9 anonim válasza:
74%
Szerintem (majdnem) minden lány örülne annak ha egy fiú dalt írna neki/róla!
2020. márc. 13. 17:20
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Annyira meg lennék hatódva :D
2020. márc. 13. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Én magam is imádom a zenét, szinte mondhatni lételem nekem a zene, szeretek is énekelni, szóval nagyon tetszene, ha a fiú is így szeretné :D
2020. márc. 13. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszont tetszene a srác, akkor imádnám :D
2020. márc. 13. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Én elájulnék, annyira örülnék neki. Mindenképp vágj majd bele, de csak akkor, ha eléggé biztos vagy abban, hogy összejönnél a lánnyal.
2020. márc. 14. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Ez annyira romantikus, én nagyon örülnék neki!
2020. márc. 15. 11:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor már csak találnom kéne valakit, akinek írhatnám a dalokat. Egyszerűen annyira üresnek látom körülöttem a világot, nincs senki, akinél próbálkozhatnék
2020. márc. 15. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!