Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi lenne a reakciótok? Mennyire hatódnátok meg, vagy mit szólnátok egy ilyenhez?
Nyilván mi lenne a reakciója a 90%-nak?
Azt hiszed, hogy olyan nagy ötlet? :D
Mintha nem csinálták volna meg már millióan...
Én nagyon örülnék neki! Szerintem igazán romantikus
14L
Én elhánynám magam.
Undorító
giccses
nyálas
Én kifejezetten rosszul érezném magam egy ilyen környezetben, nem is vagyok romantikus típus. Egy ilyen húzás nálam talán nem jelentené a kapcsolat végét, de lehet elgondolkoznék rajta, hogy jó-e ez így.
Tény, hogy kényes az ilyen húzás.
Van aki oda meg vissza van érte, és van aki egyenesen undorítónak találja.
Egy barátnőm párja pl csinált ilyesmit, de neki nem tetszett, és feszült lett utána a hangulat, nem is tudta mire gondoljon.
17/L
Ha nem vagytok egyutt,szerintem hagyd ezt meg. Maga az otlet aranyos,de en furan neznek egy fiura,akivel egyutt se lennek de ilyet csinalna.
Egyszer alakult a kapcsolatom egy sraccal,aki kb egy het utan elkezdett elhalmozni rozsakkal meg csokikkal,es probalt nagyon romatikus lenni. Eleinte szimpatikus volt,de utana leraztam,reszben ezert. Meg magam sem tudtam,mit szeretnek,de ugy ereztem,ezzel "letamad". Persze ez csak en vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!