Lehet itt idősebb (51 éves) pasiként fiatalabb lánnyal megismerkedni kapcsolat céljából?
19-es vagyok.
Igen, vállalom, hogy nekem ez nem tetszik. Ez is egy vélemény.
Fel tudom dolgozni, hogy ebben a libsi világban sokaknak normálisak az ilyen felemás és igenis legtöbbször valamiféle egyelőtlenséget kiaknázó (és még szépen fogalmaztam!) kapcsolatok.
Kevés huszonéves fiatal lány önellátó. Az egyetemista, akinek a szülei is finanszírozzák a tanulását, nekem nem az.
Az albérleti szobában kis fizetésből többedmagával megélő fiatal lány is azt hiszem, hogy necces...
...és akkor jön a MINIMUM apuk korabeli lovag és fizet egy kört/kauciót/wellnesst... ergo kihasználja őket.
Akinek ez OK, meg belefér, az no comment.
...de térjünk már vissza erre akkor, ha más is elmúlik 35 és lesznek gyerekei, családja, megél ezt-azt.
Igenis az a fószer, aki ekkora óriási életkori, társadalmi stb különbségekre utazik... ott bizony döntő többségében ez van.
Nem mentegetem én a fiatal lányokat se- biztos könnyebb szétrakni egy menő cuccért, mint 12 órázni a lidl-ben... de erkölcsileg igenis nagyobb a felelőssége a vén kaninak, aki a korát lóvéval kompenzálja.
Mi jövője van egy ilyen párkapcsolatnak mégis?
Itt a kérdező direkt párkapcsolatot emleget.
A felnőtt emberek döntő többsége akar előrelépni, fejlődni, kiteljesedni, közösen építkezni a kapcsolatában. Meséljétek már el az értelmes perspektívákat 25 év korkülönbséggel!
Emberünk szalad fesztiválozni meg hétköznapi egyetemi bulikon őrzi a csaját vagy a 22 éves fiatal lány fog háztartást vezetni meg a csávó nagy valószínűséggel hátrahagyott velekorú gyerekeinek ebédet rittyenteni?
Hagyjuk már!
A szexualitásról (hosszútávon!), anyagiakról, gyerekvállalásról, elköteleződésről nem is beszélve!
Ha meg ezek egyike sem téma, akkor az alkalmi szexkapcsolat, nem párkapcsolat- de a kérdező párt akar generációs különbséggel!
Eltűrni, megérteni meg lehet, szülőként, nem egy csirke erkölcsi szintjén mozogva maximálisan támogatni NEM.
Szóval szerinted ahol nincs gyerekvállalás meg házasság, az csak szexkapcsolat? (Korkülönbségtől függetlenül) 😀 Akkor kár is veled vitatkozni, papolj csak az erkölcsösségről, meg mások életéről. Remélem előbb-utóbb kiszorulnak a “mai libsi világból” az ilyen begyepesedett egyének.
Tudod, nem mindenkinek a gyerekvállalás meg az (úgyis válással végződő, vagy ha nem, akkor megy a félrekúrás) házasság a célja. A kapcsolat nem egy kölyöktől lesz kapcsolat.
Félreértettél 22.
Perspektívát említettem és példaként hoztam a gyerekvállalást, de lehetett volna a közös kassza vagy közös ingatlan, összeköltözés- ezek általában sarkalatos pontjaI egy méltó párkapcsolatnak.
Igazad van: az is jó kapcsolat, ahol nincs gyerek, de abban a felek egyetértenek. Kortól függetlenül.
Nem jól értelmezted, amit írtam, de legalább személyeskedsz itt. Szuper.
HO-ban vagyunk itthon (a lányom is), ha jön majd kávézni velem, esküszöm megkérdezem: BÁRMILYEN okból (legyen az családalapítás vagy nem, közös vagyon vagy nem stb,) lát-e reális, potenciális partnerjelöltet egy 51 éves fasziban :D
Van pár barátnője, majd megkérdezi azokat...
Degradáló, ahogy kölyköket meg k*rást emlegetsz... szóval vissza is fordíthatnám a személyeskedésed, hogy akkor aki meg elköteleződik és 30 felett mondjuk családra voksol az mind csaló?
De nem teszem, mert nyilvánvalóan a közelében sem vagy ennek az élethelyzetnek.
Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki él úgy, mint én/mi.
Semmi gondom ezzel.
Azért te megengeded ugye nekem is, hogy igenis legyen a tiédtől eltérő véleményem és ennek én is ugyanúgy hangot adhassak, mint te?
Sőt... igyekeztem kultúráltan, személyeskedés, vállalhatatlan szóhasználat nélkül, tisztelettel tenni.
Ez neked vajon miért fáj?
A véleményem pedig azt gondolom, hogy normális volt, de te személyeskedsz.
Ezzel sincs gond, talán személyes vagy családi érintettség vezet (a k*rás, kölyök meg a társai miatt eléggé megosztó a stîlusod, de valamivel bizonyára ki kell tűnni :).
Elfogadom a véleményed, engem nem bánt, de NEM TETSZIK.
Erre engedélyt adsz azért remélem... nem gondollak a kérdésben érintettnek, 30 alatti fiatal fiú vagy férfi lehetsz.
Nyilván más az optikája a kérdésnek számodra.
De tedd már a szívedre a kezed: bratyiznál a húgod, unokahúgod, testvéred fiatal lányának 51 éves “PÁR”jával?
Elméletben mindenki tud toleráns lenni.. vagy ha nincs abban az élethelyzetben.
De kérlek képzelj el egy ilyen szituációt, amiben egyik szeretted az érintett.
Akkor is ilyen támadóan, kioktatóan osztanád az alapigazságot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!