Lehet itt idősebb (51 éves) pasiként fiatalabb lánnyal megismerkedni kapcsolat céljából?
:D
Bearanyozta a délutánom ez a kérdés.
41 éves, igényes, szép nő vagyok.... hozzád képest “majdnem” LÁNY még így is a min. 10 év korkülönbséggel, de a gondolatától is irtóznék, hogy egy ilyen erősen középkorú férfi akárcsak velem akarna ismerkedni, közben FIATAL
LÁNYokra sóhajtozik :D
50+-osan még a -10 év is igen kedvező lehetne számodra... sőt, igazából akár 30 éves lányod is lehetne és a huszas csajod lenne a mostohamami?!
Hidd el, egzisztenciám nekem is van és igényességem is, ami nemcsak külsőségekben, hanem reális párkapcsolati elvárásokban is megnyilvánul.
Gondolom te magadat is FIATALEMBERNEK képzeled. Egy márkás ing, középkategóriás kocsi meg heti 2 foci a haverokkal NEM tesz azzá, de nem dumálok, mert én nyilván a te szemedben a lejárt szavatosságú, kivénhedt árucikk vagyok...
Kár, hogy nem vagyok már az àltalad hőn áhított 18-25 éves LÁNY, most kapnál egy zsák XD-t
:)
Simán lehet, csak jó külső kell, meg normális személyiség.
22/N
Hoppá, mi ez a nyilvános kövezés, mi történt, Emberek...? 😎
Ismerkedés topikban kérdezte valaki, aki 3+ - szor elmúlr 16, hogy ismerkedne - e vele valaki, aki fiatalabb tőle. Lehet, hogy már az 50 is OK, nem biztos, hogy 18-ra gondolt.
Én is majdnem 40, ergo "fiatalabb" vagyok, nem érzem magam célcsoportnak - lényegtelen - viszont megdöbbentett az ellenséges fogadtatás.
Uff.
"Lehet, hogy már az 50 is OK"
Persze, az a "fiatal a lány".
Hát ne haragudjatok, de nemcsak az a jó válasz, ha valaki tapsol egy öregedő férfinak, mert 18 éves lányokra vágyik.
Én anya vagyok, pont 18 éves, jogilag persze felnőtt lányom van.
Az apja, a férjem is fiatalabb, mit a kérdező és őszintén?
Sokkot kapnék, ha “kezelgetné”... akinek ez OK, az nem szülő, nincs helyén az értékrendje!
Maradjon a korosztályánál és ha 50’felett a 40 feletti nőknél sikertelen, akkor gondolkodjon el, de ne ilyen torz “kapcsolatra” csorgassa... gyomorforgató!
Senki nem bántotta a kérdezőt, de aki nem a cèlkorosztályában van, az bizony feléri ésszel, hogy ez beteges.
43 éves a férjem, szerintetek pl jó pofát kellene vágnunk ahhoz, ha a lány hazahurcolná az öregedő fasziját bemutatni meg ebédre?! Vagy menjünk moziba, míg rámászik a gyerekszobában? Vagy hunyjunk szemet/zavarjuk el a még tanuló gyerekünket, hogy ez a Don Juan magához cuccoltassa?!
Akik itt védik ezt a beteges ízlést, azok ilyenekbe belegondolnak?
Remélem, hogy ép eszű, normális családból jövő fiatal lányok sose kerülnek olyan méltatlan helyzetbe, hogy egy nekem is bőven vén kaninak legyenek kiszolgáltatva.
Ne haragudjatok, de jogok meg ízlések ide vagy oda, én ehhez nem tudok tapsilolni, szégyen az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!