Felvettek a Pécsi egyetemre, csecsemő-és kisgyermekgondozói szakra. Szeretnék ismerkedni azokkal, akiket szintén ugyanerre a helyre vettek fel. Facebookon néztem, hogy több szaknak is van már most külön csoportja. Ennek is van? Vagy ha nincs, hol tudnék ismerkedni a többi leendő társammal?
Erre van a gólyatábor… Ott fogod majd megismerni a csoporttársaidat. Illetve ezek a csoportok mindig is voltak…, nem értem miről beszélsz. Nem csinálnak évente új Facebook csoportot.
júl. 28. 22:40
2/5 anonim válasza:
Gratulálok! Szép szakra vettek fel. Biztos, hogy idővel nektek is csinálnak csoportot. De akár a szak csoportjába is beírhatsz, a most felvetteket keresni.
júl. 28. 23:46
3/5 A kérdező kommentje:
1 lehet, hogy az neked megfelel, én azért nem teljesen idegenként szeretném elkezdeni a sulit. Gólyatáborba nem hiszem, hogy fogok menni. Bátyám elmesélése alapján nem éppen van ott józanság, én pedig gyűlölöm már csak az alkoholos italok szagát is.
Ha évente nem is csinálnak, azért csak kéne lennie valahol egynek, nem? Csak mert én nem találtam meg.
2. Írnék, ha tudnám, hogy az melyik csoport. Ezzel van a bajom.
júl. 29. 07:09
4/5 anonim válasza:
Kérdező! Nem tudom mit mesélt a báttyád, de egyáltalán nem kötelező sem a bulizás, sem az alkohol. Vannak olyan programok is, hogy pl. 2 igazság, 1 hazugság. Ott csak körbeültök és beszélgettek. És nem kell aggódni, nem te vagy az egyetlen, aki nincs oda az alkoholért. Rajtad kívül még sokan vannak így. Biztos, hogy találnál hasonló beállítottságú ember, mint te. Biztos, hogy van külön csoportja a te szakodnak is, de, ha mondjuk írsz az Egyetemnek vagy a HÖK-nek, ők is tudnak segíteni, de akkor inkább a HÖKnek írj.
júl. 29. 09:55
5/5 anonim válasza:
Menj nyugodtan gólyatáborba. Nem kötelező inni ott sem. Csak lehet. De am meg a szaktársaiddal akkor is meg fogsz ismerkedni, ha nem akarsz, szóval nyugi. Ne hallgass senkire, hogy neki milyen volt az egyetem. Mindenkinek más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!