Tanulótársat keresek vizsgaidőszakra ?
Sziasztok ,
Vizsgaidőszakhoz keresek egyetemista tanulotarsat , egyéni, egesznapos tanulásra extrákkal ( nőt ). Név nélkül , a saját tempodban , rendezett , tágas helyen , csendes, kenyelmes környezetben es lehetoleg minnel tobb tanulassal, mert nem célom megbukni semmiből .
Nem szeretem amikor egesz napos tanulás után úgy erzem elvesztegettem egy napot az eletembol , mig masok a szorakozohelyen ismerkednek és buliznak , de ha en is elmegyek akkor kiesne az a keves idom is ami van . Hogyha van itt olyan rokonlélek aki kaphato egy komoly tanulásra és közös "pihenésre" akkor irjon !
Remélem a poszt nem sért senkit sem és belefér a tanulotarskereso topicba :)
/SZE/
Ej de szépen mondtad hogy béna vagy csajozni xd
Amúgy tényleg, gratulálok a körítéshez, egész kreatív volt. De remélem tudod hogy nem fogsz senkit találni.
"Én egy özvegyen maradt, hivatásának élő, káros szenvedélyektől tartózkodó, komoly, tudományos munkát végző egyetemi professzor vagyok.
Keresem azt a zeneszerető, természetkedvelő, színházba járó, romantikus lelkű, intelligens, művelt, kedves hölgyet, aki leszopna."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!