Vizsga előtti éjszakát végigtanulni az egyetemen?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy megcsúsztatok egyetemen egy vizsgával a vizsgaidőszakban? Pl volt még hátra vagy 50 oldalnyi tanulás, de másnap reggel volt a vizsga, így kénytelenek voltatok egész éjjel fennmaradni és megtanulni azt az 50 oldalt és onnan menni reggel egyből vizsgázni? Tudtatok így teljesíteni a vizsgán?ápr. 20. 20:27
1/12 anonim válasza:
Ez így elég rossz taktika: mi van, ha nem azt az 50 oldalt kérik éppen? Kialvatlanul kell visszaadnod, amit elvileg megtanultál korábban.
2/12 anonim válasza:
Volt ilyen, szinte semmit nem jegyeztem meg az anyagból.
3/12 anonim válasza:
Hát én 50 oldalt nem tudok egy éjszaka alatt megtanulni, és amúgysem jó taktika
Fontos hogy ki legyél pihenve, különben még az sem fog menni amit egyébként tudnál
4/12 anonim válasza:
Ebből kb 10 oldal marad meg, a többi kuka
5/12 anonim válasza:
Alvás nélkül menni vizsgázni nem jó. Inkább tanulj kevesebbet.
6/12 anonim válasza:
Én inkább ilyenkor hagyom azt a maradékot, és inkább pihenek, és úgy vagyok vele, hogy talán ha annyira nem stresszelem ki magam, meg alszok is, akkor talán csak még is menni fog az a vizsga.
7/12 anonim válasza:
Én jól bírtam ezt anno, nem ritkán jelesre teljesítettem. Később is emlékeztem sok dologra.
30 felett már nem ment.
8/12 anonim válasza:
Volt ilyen, de nagyon rosszul ment a vizsga.
9/12 anonim válasza:
Nem volt ilyen, pedig elég nagy halogató-bajnok vagyok, de a vizsga előtti éjszaka már sohasem szoktam tanulni. Egy jó alvás ilyenkor többet ér, mint hulla fáradtan görnyedni a könyv fölött, amikor már úgysem tudsz rendesen figyelni arra, amit tanulsz, csak áltatod magad, hogy ennek így van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!