Tulajdonképp bárkivel szívesen beszélgetnék, aki nem társat keres, nem fétises, és bármi más érdekli a társkereséses kívül, ezen kívül néha optimista és vidám. Létezik még ilyen ebben az országban?
Figyelt kérdés
De úgy értem hogy nem társat keres hogy tényleg nem társat keres, tehát nem úgy hogy ma este 8-ig még nem keres társat de 8-tól már mégis, vagy később kiderül hogy mégis inkább társat keres.
Két dologról nem szeretnék beszélgetni, társkeresésről és politikáról. El se árulom a nememet, hermafrodita vagyok. H 37.
febr. 23. 18:58
11/14 anonim válasza:
TANULNI
de mit?
A net erre kiváló anonimitással? is?!
febr. 24. 17:06
12/14 mikeXxX válasza:
Tehát ha valakinek van egy fètise az = azzal hogy nem lehet vele beszélgetni 🤦?
febr. 25. 16:19
13/14 anonim válasza:
Uccsó koncert Nightwish :) Oké, nem most volt, de vicces sztori volt, előző- és másnap munkahelyi ellenőrzés volt :) A második nap volt mókás három óra alvással :D
febr. 28. 21:59
14/14 anonim válasza:
A "H"-ről hirtelen aszittem, hogy "HÖLGY" :D
Viszont mivel nem tanulótársat keresel, hanem csak barátkozol, akkor oda kellett volna írni :S
ápr. 26. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!