Ha nő vagy és idegennyelveket nagyon jól beszélsz felsőfokon,lenne kedved ismerkedni Budapesten? (Korod kb 25-50 között a lènyeg ne legyèl karót nyelt típusú,de azért komoly is legyél) Németül felsőfokon tudok ,azt anyanyelvi környezetben tanultam.
Akkor èrthető.
Ti ne írjatok légyszi 😄
Màr bonyolultnak tűntök.
Akár férfi vagy akár nő
Akkor menj tovább ha úgy tűnik.🙂
Egyébként nem gondoltam volna,hogy ebbe is bele lehet kötni.
Pedig nem vagyok egy naív típus
"Tanulótárs kategória. Mit értetlenkedtek, hogy fura elvárások? Nem párkapcsolatot keres."
Nőt keres, úgy, hogy ő férfi. Végül is, igaz, tanulni csak az ellenkező nemmel lehet. Oh, wait...
(Amúgy jót nevettem ezen, hogy "bonyolultak vagytok". Totál egyet értek, mi fejlett Homo sapiens sapiensek vagyunk, tanulótársat nem dughatóság alapján keresünk :D Számomra megtisztelőbb bonyolultnak lenni, mint ilyen egyszerűnek.)
A kérdező meg akarja hágni a nőt, mit kell ezt ragozni.......
Téma lezárva, írjanak az aranyásó nők akinek kell a kérdező pénze a többi meg ne írjon, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!