Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Angol nyelvben segítene valaki?

Angol nyelvben segítene valaki?

Figyelt kérdés

Most nyilván nem korrepetálást várok, hanem azt, hogy ha segítséget kérek mondjuk egy héten egyszer, akkor legyen annyi türelme segíteni nekem, hogy elmagyarázza a dolgokat, ha kell, akár az alapoktól is. Nyilván más forrásból is merítek, nem fogok mindig az illetőn lógni, úgyhogy nem vagyok megterhelő.

Ha esetleg olyan válaszaid is vannak, hogy keress rá a Google-ban, akkor nem egymást keressük, felesleges a feszkót szítani. A Google valóban jó - használom is - de nem pótolja azt, amikor valaki személyesen válaszol.

Nem vagyok egyébként hálátlan, ha tudom, akkor viszonzom a segítséget.

Egyébként pasi vagyok, tehát ha esetleg össze akarod fűzni az ismerkedést a tanulással, akkor rossz ajtón kopogtatsz.

Köszönöm, hogy ezt végigolvastad.

2021. dec. 12. 19:45
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

"Valóban nem mindegy, hogy egy ragozást kell kijavítani,"

Valószínűleg neked azért nem mindegy, mert

1. Pénzt akarsz keresni a tanítással, és az időt nem akarod ingyen kitölteni

2. Nem tudsz rendesen tanítani.

Tavaly az online oktatás ideje alatt a matematikát nem a tanáromtól, hanem egy önkéntes jótevőtől tanultam, aki teljesen ingyen tanított engem, és foglalkozott a beadandóimmal, és segített abba, hogy a bizonyítványomba jobb hegy kerüljön, mint amit az iskolai tanításból következik.

Na, erre varrjál gombot. Nyilván most leesett az állad.

Szóval hagyjuk már ezeket a kifogásokat. Vannak olyan emberek, akik olyan beállítottságúak, hogy átadják a tudást ingyen.

Mivel pedig pedig megvan, aki segítsen, ezért ezzel a topikkal sem kell már foglalkoznom.

OFF

2021. dec. 13. 10:10
 22/24 A kérdező kommentje:
*jobb jegy kerüljön
2021. dec. 13. 10:11
 23/24 anonim válasza:

"Most nyilván nem korrepetálást várok, hanem azt, hogy ha segítséget kérek mondjuk egy héten egyszer, akkor legyen annyi türelme segíteni nekem, hogy elmagyarázza a dolgokat, ha kell, akár az alapoktól is. "

Akkor neked mit jelent a korrepetálás fogalma?

2021. dec. 14. 09:43
 24/24 anonim válasza:
Úgy látom, erre már nincs válasz. :)
2021. dec. 15. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!