Angol nyelvben segítene valaki?
Most nyilván nem korrepetálást várok, hanem azt, hogy ha segítséget kérek mondjuk egy héten egyszer, akkor legyen annyi türelme segíteni nekem, hogy elmagyarázza a dolgokat, ha kell, akár az alapoktól is. Nyilván más forrásból is merítek, nem fogok mindig az illetőn lógni, úgyhogy nem vagyok megterhelő.
Ha esetleg olyan válaszaid is vannak, hogy keress rá a Google-ban, akkor nem egymást keressük, felesleges a feszkót szítani. A Google valóban jó - használom is - de nem pótolja azt, amikor valaki személyesen válaszol.
Nem vagyok egyébként hálátlan, ha tudom, akkor viszonzom a segítséget.
Egyébként pasi vagyok, tehát ha esetleg össze akarod fűzni az ismerkedést a tanulással, akkor rossz ajtón kopogtatsz.
Köszönöm, hogy ezt végigolvastad.
"Valóban nem mindegy, hogy egy ragozást kell kijavítani,"
Valószínűleg neked azért nem mindegy, mert
1. Pénzt akarsz keresni a tanítással, és az időt nem akarod ingyen kitölteni
2. Nem tudsz rendesen tanítani.
Tavaly az online oktatás ideje alatt a matematikát nem a tanáromtól, hanem egy önkéntes jótevőtől tanultam, aki teljesen ingyen tanított engem, és foglalkozott a beadandóimmal, és segített abba, hogy a bizonyítványomba jobb hegy kerüljön, mint amit az iskolai tanításból következik.
Na, erre varrjál gombot. Nyilván most leesett az állad.
Szóval hagyjuk már ezeket a kifogásokat. Vannak olyan emberek, akik olyan beállítottságúak, hogy átadják a tudást ingyen.
Mivel pedig pedig megvan, aki segítsen, ezért ezzel a topikkal sem kell már foglalkoznom.
OFF
"Most nyilván nem korrepetálást várok, hanem azt, hogy ha segítséget kérek mondjuk egy héten egyszer, akkor legyen annyi türelme segíteni nekem, hogy elmagyarázza a dolgokat, ha kell, akár az alapoktól is. "
Akkor neked mit jelent a korrepetálás fogalma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!