Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Angol nyelvben segítene valaki?

Angol nyelvben segítene valaki?

Figyelt kérdés

Most nyilván nem korrepetálást várok, hanem azt, hogy ha segítséget kérek mondjuk egy héten egyszer, akkor legyen annyi türelme segíteni nekem, hogy elmagyarázza a dolgokat, ha kell, akár az alapoktól is. Nyilván más forrásból is merítek, nem fogok mindig az illetőn lógni, úgyhogy nem vagyok megterhelő.

Ha esetleg olyan válaszaid is vannak, hogy keress rá a Google-ban, akkor nem egymást keressük, felesleges a feszkót szítani. A Google valóban jó - használom is - de nem pótolja azt, amikor valaki személyesen válaszol.

Nem vagyok egyébként hálátlan, ha tudom, akkor viszonzom a segítséget.

Egyébként pasi vagyok, tehát ha esetleg össze akarod fűzni az ismerkedést a tanulással, akkor rossz ajtón kopogtatsz.

Köszönöm, hogy ezt végigolvastad.

2021. dec. 12. 19:45
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

heti egyszer - de hány héten keresztül...???

A menstruáció is rendszeres, pedig csak havi 1x van.. :-DDD

2021. dec. 12. 20:47
 12/24 A kérdező kommentje:
Szerintem jobban tennéd, ha most már visszafognád magad, mert az offolásaid egyértelműen provokációnak minősülnek. Aztán ha jelentelek moderátornak, a sok válaszod törlése talán megüti azt a pontot, hogy repülj az oldalról. Én innentől ignorállak, de te kommentelgess csak, majd meglátod, mi lesz a vége.
2021. dec. 12. 20:54
 13/24 anonim válasza:

12-es: szerintem nem ismered az oldal szabályzatát! Amit te kérsz, pont az moderációs ok! lsd alább:

Miért nem felel meg ez a kérdés az oldal szabályzatának?

"Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé"

2021. dec. 12. 21:11
 14/24 anonim válasza:
#13 ennyi erővel minden olyan kérdést törölni lehetne itt ami úgy szól, hogy: "Valaki beszélgetne velem?" Hiszen ez sem kérdés hanem egy kérdés. Szerintem semmi gond a kérdéssel, erre van ez a kategória, csak te élvezed hogy kötekedhetsz. Ha te nem akarsz segíteni lépj tovább, lehet hogy másnak beleférne segíteni a kérdezőnek, nem lehet tudni.
2021. dec. 12. 21:19
 15/24 A kérdező kommentje:

Ez itt a "Tanulótársat keres" rovat, tehát lehet kérni segítséget.

Viszont meguntalak, jelentve vagy provokáció miatt.

2021. dec. 12. 21:19
 16/24 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es.

Végre egy normálisabb válasz, köszönöm...

A provokátor 13-as összes kommentje pedig jelentve, innentől ignorálom.

További szép estét neked.

2021. dec. 12. 21:23
 17/24 anonim válasza:
???
2021. dec. 12. 21:31
 18/24 anonim válasza:
There are incoming ponies
2021. dec. 12. 22:20
 19/24 anonim válasza:

Mindazonáltal, hogy egyetértek az előttem szólókkal, különösen a #20 kommentjével, nem ártana, ha a kérdező leírná, hogy hány éves, milyen szinten van, miből tanul éppen, és hol vannak a gyenge pontjai.

Valóban nem mindegy, hogy egy ragozást kell kijavítani, vagy autodidakta módon tanuló embernek evidenciákat elmagyarázni.

2021. dec. 13. 09:37
 20/24 A kérdező kommentje:

Egy gimnáziumi 4-est kellene feljavítani 5-ösre. Itt-ott lemaradtam, ezért nem tudtam rendesen haladni, ezért kell(ene) visszatérni az alapokhoz, hogy azokat pótoljuk. Pl. még mindig nem tudok helyesen dátumot írni, ami alaptananyag. 😅

De most reggelre már megvan az az ember, aki segít nekem teljesen ingyen, úgyhogy meglesz az, hogy behúzom az érettségin az 5-öst.

Szóval már nem keresek senkit. De azért köszi, hogy írtál.

2021. dec. 13. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!