Angol nyelvben segítene valaki?
Most nyilván nem korrepetálást várok, hanem azt, hogy ha segítséget kérek mondjuk egy héten egyszer, akkor legyen annyi türelme segíteni nekem, hogy elmagyarázza a dolgokat, ha kell, akár az alapoktól is. Nyilván más forrásból is merítek, nem fogok mindig az illetőn lógni, úgyhogy nem vagyok megterhelő.
Ha esetleg olyan válaszaid is vannak, hogy keress rá a Google-ban, akkor nem egymást keressük, felesleges a feszkót szítani. A Google valóban jó - használom is - de nem pótolja azt, amikor valaki személyesen válaszol.
Nem vagyok egyébként hálátlan, ha tudom, akkor viszonzom a segítséget.
Egyébként pasi vagyok, tehát ha esetleg össze akarod fűzni az ismerkedést a tanulással, akkor rossz ajtón kopogtatsz.
Köszönöm, hogy ezt végigolvastad.
heti egyszer - de hány héten keresztül...???
A menstruáció is rendszeres, pedig csak havi 1x van.. :-DDD
12-es: szerintem nem ismered az oldal szabályzatát! Amit te kérsz, pont az moderációs ok! lsd alább:
Miért nem felel meg ez a kérdés az oldal szabályzatának?
"Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé"
Ez itt a "Tanulótársat keres" rovat, tehát lehet kérni segítséget.
Viszont meguntalak, jelentve vagy provokáció miatt.
Kedves 14-es.
Végre egy normálisabb válasz, köszönöm...
A provokátor 13-as összes kommentje pedig jelentve, innentől ignorálom.
További szép estét neked.
Mindazonáltal, hogy egyetértek az előttem szólókkal, különösen a #20 kommentjével, nem ártana, ha a kérdező leírná, hogy hány éves, milyen szinten van, miből tanul éppen, és hol vannak a gyenge pontjai.
Valóban nem mindegy, hogy egy ragozást kell kijavítani, vagy autodidakta módon tanuló embernek evidenciákat elmagyarázni.
Egy gimnáziumi 4-est kellene feljavítani 5-ösre. Itt-ott lemaradtam, ezért nem tudtam rendesen haladni, ezért kell(ene) visszatérni az alapokhoz, hogy azokat pótoljuk. Pl. még mindig nem tudok helyesen dátumot írni, ami alaptananyag. 😅
De most reggelre már megvan az az ember, aki segít nekem teljesen ingyen, úgyhogy meglesz az, hogy behúzom az érettségin az 5-öst.
Szóval már nem keresek senkit. De azért köszi, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!