Lenne valakinek kedve a tanulótársamnak lenni?
Sajnos amióta távoktatás van nagyon nem vagyok produktív és sokat halogatok. Örülnék egy tanulótársnak, mert motiválna. Arra gondoltam, hogy egy héten kb. 2-3-szor vagy többször felhívjuk egymást interneten keresztül és tanuljuk a saját dolgainkat. Ha a másiknak segítség kell, akkor megpróbálunk segíteni egymásnak.
9.-es vagyok így jó lenne ha a tanulótárs is 9.-es lenne
TLDR :) fölösen írsz ennyit irrelevánsan, biztos hogy nem olvasom még ezt is végig :D Igen én vagyok az élettelen, de mégis te írsz háború és békét :D na jóccakát'.
PS: fiatal lányok, kerüljétek! :D
Hasonló helyzetben vagyok, mint te. A szóbelik tanulása nagyon lecsökkent, pedig ha 2 hét múlva visszamegyünk, szükség lesz rá. Nehezebb is megérteni, a motiváció sincs meg. Ha még aktuális, nyugodtan írj. :)
Egy szintén 9.osztályos lány
Sziasztok, nem tudom aktuális-e még.
Létrehoztunk egy tanulócsoportot, amibe (nemcsak) az érettségire való felkészülésben segítsük egymást.
Csatlakozzatok bátran, segítünk mindenbe amit tudunk.
Itt a link hozzá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!