Lenne valakinek kedve a tanulótársamnak lenni?
Sajnos amióta távoktatás van nagyon nem vagyok produktív és sokat halogatok. Örülnék egy tanulótársnak, mert motiválna. Arra gondoltam, hogy egy héten kb. 2-3-szor vagy többször felhívjuk egymást interneten keresztül és tanuljuk a saját dolgainkat. Ha a másiknak segítség kell, akkor megpróbálunk segíteni egymásnak.
9.-es vagyok így jó lenne ha a tanulótárs is 9.-es lenne
Bár én nem vagyok 9.es, de egy kedves lánynak ha tudok szívesen segítenék a tanulmányaiban.
(Azért inkább lánynak, mert velük könnyebben megtalálom a közös hangot ilyen téren. Régebben sok osztálytársamnak adtam át azt amit én tudok, de a lányok könnyebben megértették a dolgot. Kicsit sajátos a logikám néhány téren.)
Ha nem akarod nem hiszed el.
De tényleg így van, ha valamit megértek és pl nehéz anyag alapból, de tudom hogy kell megcsinálni és elmondom lépésről lépésre nincs és nem is volt soha olyan haverom aki megértse. A csajok kicsit másképp gondolkoznak, máshogy van összerakva az agyuk, lehet emiatt is értik meg jobban, hogy mi az amit én mondani szeretnék.
Valóban volt is olyan mikor több lányt korrepetáltam pár tárgyból. Volt akinek ez kellett az ötöshöz, volt akinek emiatt lett meg okj vizsgája. Le tudom butitani az anyagot, de mint mondtam nekem is sajátos a logikám, nehéz megérteni azt hogy én hogyan értettem meg. Vagy mégis mi az eget csinálok.
A lányok jobban tudnak koncentrálni és egyszerre több dologra figyelni. Ez tény.
Lehet tényleg csak ennyi kell ahhoz hogy megértsék az én gondolatmenetemet.
Másrészt mi az hogy jó próbálkozás?? Még ha az lett volna a téma, hogy szexi nagy mellű lány vár tanárt azt mondom hogy jogos a hozzászólásod. De így hogy pl az ország másik feléből is lenne egy jelentkező akivel soha nem is fogok találkozni, mert online dologról van szó....
Na igen, kb ez az amit mondtam, hogy nem látod át te se egészében ezt a helyzetet.
Hát valóban nem hiszem. El tudom képzelni, de szerintem ez kamu.
Ilyen fél tényekkel meg ne dobálózzunk. Férfiak is tudnak, ha akarnak. Nem tény.
Én is azért írtam előtte, hogy nemet kéne írni, mert ha lány írnának többen neki, de akkor még én is xd Csak én nem mertem ilyen pofátlan lenni, hogy beírjam, hogy "ha csaj vagy, itt vok".
xD mit nem látok át? a csaj az csaj. Aki élettelen annak a már a csetelés is elég - ehhez köthető a béna próbálkozásod -, és kocsim meg van, bármikor tudok bárkivel találkozni, meg létezik vonat, busz.
Inkább ne mentegetőztél volna :D Akinek nincs miért, az nem mentegetőzik, tudod.
Én is öreg vagyok, 24/F, de te valszeg valami 40es szatír lehetsz ilyen kamu szövegekkel meg magyarázatokkal :D
Itt aki élettelen az inkább te vagy. Én az ilyenekbe valahogy nem tudok többet bele látni. Segítő szándékkal írtam, nem azért hogy itt csajozzak. Jelezném hogy kicsit még fiatalabb is vagyok tőled. Oké, hogy van kocsi, vonat... De lehet most pippantod le magad, viszont én nem olyan vagyok aki a dugásra hajt. Ha fél ország van közted és egy másik ember között és csak alkalom adtán tudnátok találkozni, akkor más meg nem nagyon jöhet szóba. Bár ha azt se hiszed el, hogy nem csajozási szándékkal írtam, akkor ezt még nehezebben veszi be a gyomrod. Nem tudom, hogy van-e olyan élettelen aki beéri csak a csevegéssel, de kb olyan mintha tapasztalatból beszélnél. Kajak írok ide egy kommentet, tényleg segítő szándékkal és már egyből egy élettelen kretén vagyok. :D
Ebben az a szomorú, hogy akik ebbe többet tudnak bele látni ott szerintem valami nagyon nem oké, mert akkor nekik csak lehettek már ilyen béna bróbálkozásaik.
Amit meg mondtam az tény, ha gondolod nézz utána. Másabb a női agy. Egy adott dologra tovább tudnak koncentrálni, másabb a logikájuk is. Bár ezt szerintem nem fogod felfogni. Nem tudom, hogy különböző területeken mennyire mozogsz, de a női rendőröket is néha szeretik külön azért alkalmazni, mert jobban átlátnak egy egy bonyolultabb szituációt. Női programozóknál is hasonló a helyzet. De ha gondolod van ezekről konkrét kutatási anyag is, keresgélj kedvedre.
A másik meg, hogy amiket mondtam valóban igazak. Ha középsuliban, okj képzésen, vagy egyetemen egy másik srácnak magyarázom el, hogy hogyan lehet megoldani helyesen az adott feladatot, nem nagyon bírja felfogni, néha ilyen 2 óra tanulás után se. Hiába mutatom meg nekik többször, egyszerűen nem értik, hogyan csinálom. Pedig nem analfabétákról beszélünk.
Ha meg csajnak magyarázok 5-10 percig egyből megérti.
Amúgy pl olvasás hogy megy??
Ugye írtam is utána zárójelben, hogy miért INKÁBB lányoknak segítenék, majd kifejtettem a konkrét okát is. Szóval ha egy csávó írt volna, hogy azért tegyünk egy próbát őt se küldtem volna el.
Bár ha szerintetek ez teljesen párkapcsolat keresés, akkor inkább hagyjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!