Lenne valaki az online tanulótársam?
Figyelt kérdés
Örülnék ha valaki segítene a tanulásban, mert sajna a tanáraim nos hát. A lényeg hogy ha valaki segítene nekem és itt főleg a matekra, kémiára, fizikára és angolra gondolok. De másból is jól jönne a segítség. Ha valaki tudna segíteni van skype-om és msn-em is.2010. okt. 24. 18:00
2/22 anonim válasza:
bubesz97... gondolom a 97 az a születési éve így vagy 12 vagy 13. ;DD [szerintem.]
3/22 A kérdező kommentje:
7.-es vagyok és 13 éves lány. :)
2010. okt. 24. 18:13
4/22 anonim válasza:
Én szívesen segítek mindben. Angol felsőfokúm van. Küldj privit.
5/22 anonim válasza:
Szia:) Én is lány vagyok, és 13 éves , és hetedik osztályos. Írj ha gondolod privit ;)
7/22 A kérdező kommentje:
Hogy kell privit küldeni,ha már bejelöltem azt hogy hasznos a választ mert nem találom.
2010. okt. 24. 18:17
8/22 anonim válasza:
Szia! Bár én még nem írtam ide, de így kell privitet küldeni:
ott a "hasznos" stb. értékelés alatt van egy ilyen kék színnel írt mondat: "Privát e-mail a válasz írójának"
És erre kell rákattintanod, és csak leírod amit akarsz amit kihoz ablakot...:)
9/22 anonim válasza:
én is lennék a tanuló társad írj privit
13/L 7.osztályos
10/22 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a választ,de mi van akkor ha már rákattintottam arra hogy pl. hasznos volt számomra ez a válasz és akkor már nem látom azt hogy privát üzi küldése?
2010. okt. 24. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!