Kezdőoldal » Ismerkedés » Tanulótárs keresés » Lányok, valaki jár itt még...

Lányok, valaki jár itt még könyvtárba?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Vannak itt még olyan velem hasonló korú lányok, akik szeretnek olvasni, és járnak is könyvtárba? Válaszolj itt, vagy írj privátot, ha budapesti, vagy környéki vagy. :)

17/F

2020. júl. 10. 17:21
 1/6 anonim válasza:

Látom, nincs itt tolongás...

Én szoktam, de 36 éves vagyok, és nem Bp-en lakom :D

2020. júl. 10. 19:10
 2/6 anonim válasza:

Én 37 éves nő vagyok, Budapesten lakom, az egyetemi könyvtárba járok.

Úgy fest, nem mi leszünk a Te embereid.

2020. júl. 10. 19:12
 3/6 anonim válasza:
Én szoktam, csomó könyvem a sulis könyvtárból van, nem tudnék az olvasás nélkül élni........ Ha írsz, szívesen beszélhetünk 16l 🙃
2020. júl. 10. 23:03
 4/6 anonim válasza:

Kiskorom óta olvasok, de a kötelezőket utálom.

Magyarfaktos vagyok, el kéne olvasnom vagy 30 könyvet legalább, de semmi kedvem hozzá.

És igen, járok könyvtarba is termeszetesen. Már 3-4 helyre is be vagyok jelentkezve, 3 kulonbozo városban;)

Plusz csomó barátnőmet szoktattam rá, hogy olvasson, és jarjon konyvtárba

Jo heeely

(Ó amugy, nen vagyok pesti, csak Pest megyei)

17/l

2020. júl. 11. 00:11
 5/6 anonim válasza:
én imádom a könyvtárak hangulatát, természetesen olvasni is szeretek. Jövő év elejétől költözöm Budapestre, már előre várom a könyvtáras élményeket. 19/L
2020. júl. 11. 10:33
 6/6 anonim válasza:

Én rendszeresen járok könyvtárba, olvasni is imádok :)

18L, Budapest

2020. júl. 19. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!