Könyvtárban meg-megforduló lányok! Mit szólnátok, ha valaki ott kezdeményezne nálatok ismerkedést?
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 20:17
1/9 anonim válasza:
Hermionénak és Krumnak összejött.
De amúgy nem sok esélyt adok rá. A legtöbb csaj tanul ott...
Tudod mi ebben a durva? Ha szép vagy igen, ha nem jön a gagyi kifogások sorozata "nem szoktam könyvtájban iszmejkedni" meg társai
2/9 anonim válasza:
Én örülnék neki :)
Persze csak ha nem lenne fontos tanulnivalóm
3/9 anonim válasza:
Amúgy érdekes, mint ha kifogás kéne hogy valaki olvasson...
Amúgy 2 dolog, az egyik hogy nem csajozni kell oda menni, a másik hogy ha oda mész hogy te mit és miért és mi érdekel, az már beszélgetési alap.
4/9 anonim válasza:
Az első 3 válaszoló az ország melyik területén él? Engem borsodban kiröhögnénk még csak a gondolatért is, hogy valaki jár könyvtárba tanulni.. :D
5/9 anonim válasza:
3. vagyok megint.
Én Veszprém megyében, DE azért ott sem tolonganak a tudásért.
6/9 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, bomba a kisugárzásod, és a szöveged is oké, akkor gyakorlatilag bárhol szerezhetsz csajt; ha nem, akkor próbálkozhatsz, de ha a fejed tetejére állsz is, akkor se lesz senkid.
8/9 anonim válasza:
Örülnék neki, nálam nagyobb eséllyel indulna, mintha utcán szólít le, hiszen a könyvtárba járás tükröz némi értelmi szintet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!