Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könyvtárban milyen személyiség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyvtárban milyen személyiségű lányok szoktak lenni?

Figyelt kérdés
Támadt ez az ötletem hogy elmegyek egy könyvtárba természetesen nem csajozni hanem átnézni milyen könyvek vannak mert eddig nem voltam egy nagy olavaso de most megjött a kedvem s ha már ott vagyok gondoltam körülnézek mivel ott még nemigen jártam (szégyen szemre) és a kérdésem az lenne hogy főleg akik szokta oda járni hogy milyen személyiségüek vagytok?
2016. jan. 17. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt vidéken eléggé kongani szokott a könyvtár,de nyilván olyan lányok járnak oda,akik szeretnek olvasni :D és szerencsére inkább az értelmesebbek :) Kor,személyiség egyéntől függő.
2016. jan. 17. 22:54
 2/5 norbi544 ***** válasza:
Az én párom nagyon visszahúzódó, nagyon csendes lány, de nagyon okos és rendszeresen jár könyvtárba. 😊
2016. jan. 17. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:
félénk, visszahúzódó lányok. elég kevés 14-18 közötti van, inkább fiatalabbak vannak, akik szórakozni, játszani járnak, meg foglalkoznak velük a könyvtárosok, meg idősebbek járnak, akiknek egyetemre kell kutatás
2016. jan. 18. 01:17
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én nagyjából heti rendszerességgel járok, van, hogy órákat bent vagyok, van, hogy csak könyvet viszek vissza/veszek ki. Emellett én imádok bulizni, imádom a rock koncerteket, és eléggé nyitott ember vagyok.:)

2016. jan. 18. 02:26
 5/5 anonim válasza:
Főleg visszahúzódóbb lányok. A bátrabbak nem könyvből tanulnak :P
2016. jan. 22. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!