Szilvásváradba van kedve valakinek eljönni túrázni, vagy elmondanátok, mit érdemes megnézni?
Igen, Szilvásváradra, rosszul írtam, elismerem :)
"Szomorú, ha itt keresel turistapartnert."
Az. De az még szomorúbb, hogy az embereknek nincs igénye barátokra, mindig csak valami haszonért cserébe jönnének el. Kizárólag ez motiválja őket, az emberi kapcsolatok meg semmit nem érnek. Fiatalkoromban is az volt, hogy bárhová hívtam a barátokat, leszarták a fejemet, bezzeg ha mondtam hogy ez meg az lesz, tudnak pl. csajozni, lesznek lányok, akkor rohantak egyből. Akkoriban azt hittem, hogy csak ők ilyen görények, és a többi ember különb, de nem. Úgy működik a dolog, hogyha bármi érdekük van, akkor porig alázhatod őket, kb. a szájukba is pisálhatsz, akkor is gusztustalan, szánalmas piócaként fognak levakarhatatlanul rádtapadni. Ha meg valaki egy kicsikét is nyitottnak mutatkozik, akkor bezzeg olyan indokokkal is elküldenek a rákba, hogy te a piros színt szereted, ők meg kéket, ezért nem állnak veled többé szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!