Mit érdemes megnézni Szilvásváradon?
Először megyünk, a Fátyol-vízesés és a Börtönmúzeum van egyelőre a listánkon, van amit még érdemes megnézni?
Köszönöm!
Orbán ház, református kerek templom, kilátó, barlang a Szalajka-völgyben --- vagyis a hegyen, de a völgyben lehet felmenni oda. Erdei múzeum, lovas múzeum.
Meg Szilvásváradtól nem messze van Szarvaskő, szerintem szép a kilátás ha felmentek a várromhoz.
Menjetek fel kisvasuttal a vizesesig/barlangig, mindkettot nezzetek meg, aztan pedig egy szep seta lefele, valahol ut kozben egy finom pisztrang:) Ez egy napos program, tobbet szerintem nem nagyon tudsz ott aktivan eltolteni. A hely maga nagyon szep, en a tajat, kornyeket, setat elveztem ott a legjobban.
Ami meg erdekes lehet a kornyeken az a miskolctapolcai barlangfurdo, nagyon flash a hely, csak rohadt sok a kulfoldi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!