Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Szilvásváradba van kedve...

Szilvásváradba van kedve valakinek eljönni túrázni, vagy elmondanátok, mit érdemes megnézni?

Figyelt kérdés
júl. 27. 19:35
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
65 éves nagyi jöhet?
júl. 27. 20:36
 12/23 A kérdező kommentje:
10.: Igen, persze. Csak ne legyen hazudozós, mint az 1-es. Nekem nincsenek olyan magas elvárásaim, mint neki. Csak azt nem tudom, mire fel!? Inkább örülne az ilyen, hogy mehet valakivel. Ha én tudok neki örülni, ő miért nem?
júl. 27. 20:37
 13/23 A kérdező kommentje:
1.: hát biztos jobb társaság lenne, mint az 1-es!
júl. 27. 20:39
 14/23 A kérdező kommentje:
*11
júl. 27. 20:39
 15/23 anonim válasza:

Tervezek a környékre menni.

Hány éves vagy?

júl. 28. 23:41
 16/23 A kérdező kommentje:

15.: Dobj egy privátot. Ne itt beszélgessünk a sok élettelen között, akiknek ez egyfajta szórakozás.

Elfogadó vagyok, csak az illető ne ilyen nyomorék tesztelgetéssel indítsa, aminek az a lényege, hogy én mekkora szar vagyok. Kérdezz pár dolgot, amit fontosnak tartasz, meg kérdezz, amit szeretnél, én most fogok menni nemsokára.

júl. 29. 04:47
 17/23 anonim válasza:
Kocsi múzeum (ha meg van még!), fátyol vízesés, pisztrángos.
júl. 31. 05:50
 18/23 A kérdező kommentje:

Végül elmentem egyedül, mint ahogy mindig is tettem. Jó lett volna, ha jön velem valaki, mert legalább nem a térképet kellett volna folyamatosan nézegetnem, körbevezethetett volna valaki, annyi haszna lett volna legalább...

De így meg tudtam merengeni, és aludni egy kicsit az odafelé menő vonaton. Hihetetlen hangulata van, egyes részeken, mintha csak az erdőben sétálnék. És képzeljétek el, egyedül voltam az egész szerelvényen, nem cseszte fossá senki sem az utazásomat. Meglepődtem, és egyben szomorú is, hogy nyári szünet van, és senki nem jár túrázni oda. Pedig 3 gombóc fagyi árából havonta elmehetnének bárhová az országban a diákok. Én meg anno volt hogy minden nap 15km-et túráztam, de ez a Szilvásvárad sokkal jobb, mint amerre én jártam. Ide el kell járnom rendszeresen. Ja amúgy most már nem kell senki sem, már tudom a járást!

júl. 31. 20:11
 19/23 anonim válasza:

Egyedül? Pedig érdekelt volna, hogy milyen volt a femboy, transz, nagyi és a szőrös maci csapat közös túrája...

Btw, szerintem Szilvásváradtól az Ilona-völgy sokkal jobb hely túrázásra.

júl. 31. 20:19
 20/23 A kérdező kommentje:

19.: Hívd meg őket akkor :)

Tőlem haza is viheted az összeset :D

júl. 31. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!