Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Nincs kedve valakinek bicózni?

K.O. kérdése:

Nincs kedve valakinek bicózni?

Figyelt kérdés

Teljesen jó idő van már, gurulgatni akarunk, nem bírunk magunkkal🤣

Egerben vagy a környéken, vannak tök jó helyek, kinéztünk már rengeteget, csak eddig csak egyik haverral ketten nyomjuk, úgy meg már uncsi😄 ha valaki akar csatlakozni, vagy tud itt a környéken valami vagány helyet, az ne tartsa magába:) elindítjuk magunkat, viszünk zenét stb kirándulgatunk bicóval, aztán még ki tudja, összerottyan egy jó kis csapat

#kerékpár #kirándulgatás
2024. máj. 10. 10:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

22:08

hát én a bulizást már meguntam, de a tisza kör jól hangzik, már régóta nézegetjük, bár addig még elég sok víz lefolyik a tiszán.. dr ha össze tudjuk jozni nekem oké, max hozok olyat aki nem akar bulikázni, aztán addig mi elleszünk valami mással🤣

okt. 30. 13:26
 12/14 A kérdező kommentje:

03:39

mikor mész és hova? nem kihallgatni akarlak, csak a lényegre törtem:D

okt. 30. 13:27
 13/14 anonim válasza:

Én most jöttem meg a bicózásból.

Pónilóval is találkoztam, isteni volt.

okt. 30. 15:28
 14/14 anonim válasza:

pónilovas 3:39-es voltam.

Egyébként most vétek nem kimenni a természetbe, lágyan simogatva hív, hogy átadja nekünk ajándékait!

A környékre mentem, de Dunántúlon lakom

okt. 30. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!