Shimano Aspire bx eltört, a második tag vège több rèszre is. Lehetne gyártatni hozzá blankot, valahol valakinèl a világban?
Ez egy 2 részes bot és ha jol értem a spicctag tört el. Ez nem lesz egyszerü dolog beszerezni, ugymond nyers blankot nem hiszem hogy lehet hozzá bárhol is szerezni, ha gondolod írj a Shimanónak egy próbát meg ér.
Esetleg tegyél fel több horgászcsopiba hirdetést hátha van valakinek ilyen bot aminek meg a nyéltag része sérült és a spicc jó, akkor azt esetleg megveheted.
A Shimano-nak elég jó szervíz hálózata volt, igaz nem tudom, most hogy működik.
A probléma az, hogy az említett bot típus már évek óta nincs gyártósoron, ahhoz még lehet Japánban sincs nár alkatrész.
Egy próbát talán megér, hogy mit mondanak:
Megértem, hogy pótolni szeretnéd, mert érzelmi szálak kötnek hozzá, de az ax, bx, cx, dx a szérián belüli "sorszámozás", nem is tudom, most hol tartanak vele.
Egy évekkel ezelőtt kifutott sorozatra már nehéz eredeti tagot beszerezni.
Nem opció használtan venni egy olyan botot?
Az sem egyszerű, de a facebook-on vannak horgász "csere-bere" csoportok, ahol egész jó a piac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!