Van itt olyan Budapesti lány, kb 18-25 között aki leinformálható futó/túra/bringatársat keres délutánonként?
Ha igen, kérlek privátban írj nekem.
Én 28 éves férfi vagyok teljesen leinformálható. Egyetemre jártam, mérnök-irodában dolgozom (kivéve most nyáron) FB profilt cserélhetünk.
1 hónapja jöttem haza külföldről, nem foglalkoztam az itteni dolgokkal, az ismerkedéseim félbeszakadtak.
Azért ez a hozzáállás is elég undorító.. ha mindenki így áll hozzá, akkor olyan fogalom hogy "ismerkedés" még csak nem is létezhetne. Az ismerkedésnek nem az a lényege, hogy új, addig ismeretlen embereket ismersz meg? Most mi bajod lesz attól, ha elmész egy idegennel futni? Szerintem elég jó érveket mondott a kédező. Ha valaki ártani akar neked, az sokkal valószínűbb hogy az utcán fog kirabolni vagy elrabolni egy óvatlan pillanatodba. De akik ennyire mindig mindenbe a rosszat látják bele, azoknak szerinem van valami fóbiájuk..
Kirabolhat az erdobe is, lehet hogy mézesmázos stilussal igy akarja odacsábítani az áldozatait
Jobb félni mint megijedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!