Kezdőoldal » Ismerkedés » Sporttárs keresés » Van itt olyan Budapesti lány,...

Van itt olyan Budapesti lány, kb 18-25 között aki leinformálható futó/túra/bringatársat keres délutánonként?

Figyelt kérdés

Ha igen, kérlek privátban írj nekem.

Én 28 éves férfi vagyok teljesen leinformálható. Egyetemre jártam, mérnök-irodában dolgozom (kivéve most nyáron) FB profilt cserélhetünk.

1 hónapja jöttem haza külföldről, nem foglalkoztam az itteni dolgokkal, az ismerkedéseim félbeszakadtak.

2023. jún. 16. 23:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szóval marad ez.
2023. jún. 17. 12:12
 12/21 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy leinformálható?
2023. jún. 17. 12:58
 13/21 A kérdező kommentje:
Szerinted mit? Hagyjuk ezt az egészet mert úgy néz ki mindenkinek megfőzték már az agyát ebben az országban.
2023. jún. 17. 13:27
 14/21 anonim válasza:
Nem hallottam még sose. Szóval tipp, ebben a kontextusban: megmondod neki, mikor lesz a program és ő megy
2023. jún. 17. 14:12
 15/21 anonim válasza:
Már írtam volna, de elolvastam a kommenteidet.. Szerintem nálad valami gond van a toronyban.
2023. jún. 17. 14:29
 16/21 anonim válasza:
Húha. Komolyan mondom tisztelt kérdező, keress fel egy pszichológust. Nagyon agresszív vagy, kommentjeidbol nekem az jött le, uralkodni szeretnél egy lányon. Te vagy az Alfa, neked mindent szabad. Nagyon rossz hozzáállás. Nem javaslom senkinek a veled való beszélgetést sem egyelőre, nem hogy a találkozást, amíg a frusztrációdat nem tudod levetkozni. Sikeres onismeretet és gyógyulást!
2023. jún. 17. 18:31
 17/21 anonim válasza:
Hú, de súlyos eset vagy.
2023. jún. 17. 19:17
 18/21 anonim válasza:
Persze majd elmegyunk futni meg bringázni idegenekkel
2023. jún. 18. 05:56
 19/21 anonim válasza:

Azért ez a hozzáállás is elég undorító.. ha mindenki így áll hozzá, akkor olyan fogalom hogy "ismerkedés" még csak nem is létezhetne. Az ismerkedésnek nem az a lényege, hogy új, addig ismeretlen embereket ismersz meg? Most mi bajod lesz attól, ha elmész egy idegennel futni? Szerintem elég jó érveket mondott a kédező. Ha valaki ártani akar neked, az sokkal valószínűbb hogy az utcán fog kirabolni vagy elrabolni egy óvatlan pillanatodba. De akik ennyire mindig mindenbe a rosszat látják bele, azoknak szerinem van valami fóbiájuk..

2023. jún. 18. 23:41
 20/21 anonim válasza:

Kirabolhat az erdobe is, lehet hogy mézesmázos stilussal igy akarja odacsábítani az áldozatait

Jobb félni mint megijedni

2023. jún. 19. 04:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!