Az mit jelent hogy leinformálható valaki?
Figyelt kérdés
hirdetésekben szoktam látni.2021. júl. 4. 14:00
1/7 anonim válasza:
Érdeklődnek rólad munkahelyen, előző bérbeadónál, ottani szomszédoknál.
Ezt vagy megteszik, vagy nem, de minden esetre tudnod kell, hogy az általad elmondottakat esetleg lekontrollálják.
2/7 anonim válasza:
Nem mesélgethetsz a levegőbe, mert leellenőriznek.
3/7 A kérdező kommentje:
De mit kéne egyáltalán mesélgetni?
2021. júl. 4. 14:12
4/7 anonim válasza:
Mondjuk azt mondod, hogy van jól fizető munkahelyed, holott nincs.
Vagy azt, hogy te mondtál fel az előző helyen, pedig 5 hónap nemfizetés után kivágtak. Esetleg azt, hogy csendben dolgozó informatikus vagy, a létezésedről sem tudni, ellenben a volt szomszédaid elmesélik, hogy naponta kellett rád hívni a bulik miatt a rendőrséget.
Ne vedd ezeket magadra, csak a kérdésedre válaszoltam!
5/7 anonim válasza:
4: igen, de hogy lehet ezeket leellenőrizni?...
6/7 anonim válasza:
Az 1-es és a 2-es válasz erről szól.
Jobban nem tudom elmagyarázni, sajnálom!
7/7 anonim válasza:
Megnézik a munkaszerződést. Elkérik a korábbi bérleti szerződést és érdeklődnek a bérbeadónál, esetleg az ottani szomszédoknál is. Rákeresnek a közösségi oldalakon. Ha van befogadési nyilatkozat, akkor az aszerinti befogadót felkeresik (nem feltétlen személyesen). Egyetemista bérlőnél hallgatói jogviszonyigazolást kérnek, esetleg a szülőket is elhívják a szerződéskötéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!