Van itt olyan Budapesti lány, kb 18-25 között aki leinformálható futó/túra/bringatársat keres délutánonként?
Ha igen, kérlek privátban írj nekem.
Én 28 éves férfi vagyok teljesen leinformálható. Egyetemre jártam, mérnök-irodában dolgozom (kivéve most nyáron) FB profilt cserélhetünk.
1 hónapja jöttem haza külföldről, nem foglalkoztam az itteni dolgokkal, az ismerkedéseim félbeszakadtak.
Van erre egy alkalmazás, hogy tudsz keresni magadnak társat az ilyesmikhez. Fogalmam nincs hogy hívják... Magyarósi csinált róla még videót egyszer. :)
Ez lehetett az: https://www.youtube.com/watch?v=hvhGZl2wF1E
#5 na vajon miért? Xd
De biztos azt fogja írni hogy "lányokkal jobban kijövök" vagy valami hasonló bullshitet.
Egyébként tényleg kijön az ember jobban a lányokkal. Másrészt a sport életben sajnos az edzők is gyakran visszaélnek a helyzetükkel például lányok ingyen járnak edzeni masszirozásért vagy csak a jó társaságukért cserébe a fiúkat meg keményen lehúzzák.
Sokszor a csajok még ajánlják is ezeket az edzőket, hogy annyira jófej, nem is fizet neki, nagyon barátságos, beszéljek vele.
Én meg beszélek azzal a nagyon jófej nagyon barátságos edzővel vagy sporttárssal és el vagyok hajtva a fenébe.
Szóval oké akkor maradjon a természet rendje. A fiú menjen a lánnyal a lány meg a fiúval. Ennyi.
Másrészt gyakran tapasztaltam azt, hogy ha viszont egy fiú velem különösképpen jófej, akkor könnyen lehet, hogy az én lyukamra pályázik :D :D
A másik, hogy most attól, hogy elmész egy lánnyal futni nem feltétlen kell arra gondolni, hogy ebből valami baj is lehet. Leinformálható rutinos emberek járnak futni, sportolni, ezek nem kannibálok akik a barlangból jöttek.
Akik sajnos visszaélnek a nők helyzetével például héven, vagy erdőben, vagy futókkal, azok nagyon nagyon sokszor hajléktalanok vagy köztörvényes bűnözők. Az meg hidd el nem fog 40 ezerért salomon vagy asics vagy nike, adidas futócipőt venni, az nem fog elmenni futni, annak nincs hova hazamennie lezuhanyozni utána, gyakran egy pohár vízre nincs pénze ha meg van akkor azzal lesz elfoglalva, hogy futtassa a csajait, vagy betörjön valahova.
Sajnos a sok nyomorék incel folyton azzal zsarolja meg ijesztgeti az összebarátkozott csajokat, hogy hát senkivel ne álljon szóba csak vele mert ez lesz a vége meg biztos serial killer. Az ilyenekből aki serial killer például 90-es 80-as években volt sajnos pár darab amerikában, mondjuk 100 ezer főből egy. De azok brutálisak voltak. USA lakossága 300 millió, szóval kijön belőle 3000 ilyen ember ott aki képes ilyesmire. Magyarországon mondjuk ilyen arányokkal számolva lehet kb 100 ilyen ember akinek a fele valószínűleg hajléktalan vagy eleve olyan életmódot él amiből kiszűrhető, hogy jobb elkerülni. Az nem fog a gyakorikérdéseken sporttársat keresni, meg sehol máshol sem.
Szóval szerintem ennek az egésznek az a lényege, hogy a sok incel rátapad a csajokra és szarrá riogatja őket azok meg elkezdenek rettegni az alfáktól.
Ennyit akartam elmondani. Ezt is fölöslegesen. Szép napot mindenkinek!
A tindert meg ilyeneket meg lehetne tolni, de Nem véletlenül van egyre alacsonyabb értékelése, nagyon arra mennek rá, hogy senki ne találjon párt és senkit senkivel ne kössön össze. Ha férfiként nem kattintok végig minden csajt akkor az algoritmus esélytelen, hogy kidobja azokat akik engem kedveltek, az meg nem létezik, hogy bejött 4 like 1 nap alatt azóta meg 4 hete semmi új. Ez shadowban. És nem adtam rá okot, és még csak nem is beszéltem kb senkivel.
Ez a shadowban meg kb az, hogy mindenki aki életképes erős és párt szeretne, családot. Az el legyen lehetetlenítve. Erre van beállítva az algoritmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!