Van kedve valakinek vadkempingezni a tavaszi szünetben?
#10.)-es ha nem esett volna le , ez KAMU...
Mutass már nekem egy 18 éves lányt, aki VADKEMPINGEZNI akar 0..3°C-os éjszakai hidegben idegenekkel a BAKONYBAN...
- Úgy hogy ilyenkor még PATAKOK sincsenek...Ahhoz csapadék is kell...
#11.
Ki kell még józanodnom, hogy észre vegyem.
Én csak akkor, ha lany is jön. Csak sracok kedvéért nem áldozom fel az időmet, mostanaban nincs sok belőle.
Szeretem az extrém helyzeteket, télen pl fürödtem a befagyott Balatonban. A patakban lesz víz, egy csomó eső esett, tehat fürödni is lehet. Székelyföldön a havasokban is patakban fürödtünk (fiúk és lányok), nem lehetetlen a dolog. Nyilvan túlmutat ez a dolog az atlagos komfortzónán, de nem lehetetlen.
#15.) -ös egy elég fura alak :D ☢️
🚫 "Én csak akkor,ha lany is jön" ---> ez csak akkor van,ha kivagy éhezve...
☠️ Az ilyen embereket, MESSZIRŐL kerülni kell !
⛔️ Egy lány mitől érdekesebb egy srácnál? :D Te nagyon LÁNY-mentes életet élhetsz, ha ez alapján alakítod a programjaidat és az ismerkedési lehetőségeket, ez mondhatni már beteges..
15-ös, ne fantaziálj. A te gondolkodasod beteges, van egy - elég gyenge lábakon alló - sejtésed, amit tényként nyilakoztatsz ki, és hamarjában ítélkezel is. Igazi lényeglató vagy.
A megkérdőjelezhetetlen logikad mentén magyarazd el, a 14-est miért nem ítélted el, idióta. A válaszom első részét raadasul pont az a valasz ihlette - egyébként azzal a válasszal sincs semmi baj, legfeljebb csak egy ítélkező kis polkorrekt barom számára. Ha tetszik, ha nem, fenntartom magamnak a jogot, hogy lehetőség szerint kellemes társasagban töltsem az időt. Hadd döntsem el én.
Egy szóval nem mondtam, hogy srac ne jöjjön. De egy csak idegen sracokból alló tavaszi erdőt a kultúrkörömben kevesebbre értékelnek, mint egy vegyes társaságot. Érted, apam? Magyarázzam még, okoska?
Egyébként fején találtad a szöget, most csakugyan nincs baratnőm. Két hete még volt, és két hét múlva megint lesz feltehetően, a világ már csak így működik.
Röhögök a korlátolt, téves öntudatú, mégis igazságosztó fajtádon.
Igaza van a #17.-esnek !
#15-ös, ne fantaziálj!
Mert röhögni lehet a korlátolt, téves öntudatú, mégis igazságosztó fajtádon..
Ezt a #17.-es is megmondja !
Meg a #16.-os is !
És most már a #18.-as is !
#15-ös, nagyerebasszalmeg....."Székelyföldön a havasokban is patakban fürödtünk (fiúk és lányok), nem lehetetlen a dolog."
Melyik az a havas ahol te a patakban fürdesz te gyökér....Nyáron is 5-6 fokos a víz...5-10 perc belefekvés után már kerülget a hipotermia...
Hegyipatakok nem melegszenek fel mind a folyók ha esetleg arra gondoltál...az más tál tészta ha sátrazol nyáron és megmosakszol reggel a patakban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!