Fogyókúrázna velem valaki? 33N, Zugló
😃 tisztaban vagyok vele, hogy hizhatok, mivel meg is tortent.
Nem irigylem az ismeroseidet🙂
Nem akarok veszekedni, csak nem ertem ezt a stilust.
"Fogyókúrázna velem valaki? Nem megy egyedül :( 172cm/70kg vagyok Azert nem megy a fogyas, mert sokat sportolok es egyebkent nem latom magam kövérnek De vannak olyan napok, amikor sirni tudnek :( sport mellett hiztam, pedig nem ettem tobbet vagy tobb ch-t"
Ezekből a mondataidból nem úgy tűnik, mint ha tisztában lennél a kalóriaegyensúly alapjaival, vagy hogy egészséges testképed lenne.
Sajnos igaza van az előzőnek. Nem egészséges a testképed.
Sem az hogy kövérnek látod magad, az meg végkepp nem hogy szimplán a súlyod/kinézeted miatt sírhatnékod van. Mindenképp javasolt minél hamarabb elkezdeni a terápiát.
Ameddig fogyókúrában gondolkozol addig sajnos utána mindig vissza fogod hízni. Mert ha abbahagyod a fogyókúrát utána azt csinálod akivel eddig tehát amivel a mostani súlyodban vavy tehát vissza fogsz térni a mostani súlyodra.
Elcsépelt, de ide életmódváltás kell. Főleg hogy kis súlyból akarsz csak pár kilót fogyni. Azt csak úgy tudod majd megtartani ha a változádokat örökre vezeted be. Persze fogyni kaloriadeficittel elhet. De ha bevezetsz uj szokasokat amivel deficitbe keruksz es tudod tartani mindig az a legjobb
Köszi a valaszokat.
Durva priviket kaptam.
Egyebkent van ferjem es gyerekem is.
Megkerdeztem h ki fogyokurazna velem (azaz vkivel meg tudnank beszelni mit ettunk, biztatnak egymast,hogy ne bűnözzünk…esetleg kozos futas/ biciklizes.
Erre fel olyan priviket kaptam, hogy
“Te d@gadt qv@“
“Kuldj kepet,hatha aranyosan oszlik el rajtad”
“Nekem igy is megfelelnel lehet..egy kepet kell latnom rolad”
“Bizonyitsd be egy keppel,hogy jo alakod van..”
En egy csajt kerestem egy kozos cel eleresehez.
Erre idiota “pasik” irnak, hogy bizonygassam,hogy nem vagyok annyira kover, “talan megfelelnek nekik”
Par meg serteget privat uzenetben.
Boldog parkapcsolatban elek, ezt csak azert irom le, hogy mas is lassa, milyen beteg vilagban elunk🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!