Fogyókúrázna velem valaki? 33N, Zugló
Megy az egyedül is, csak nem elég fontos számodra, hogy lefogyj. Majd, ha már fontos lesz, akkor teszel és kitartasz azért, ami a célod. Addig meg csak szenvedsz. Minden fejben dől el!
34N 45 kg
Nem sértésből, meg semmi, de nem vagy te túl sovány? Mármint én kb. 13 évesen voltam 45 kg. Én úgy tudom, hogy ez már kihathat az egészségedre.
Számold a kalóriákat, nagyon nem mindegy, hogy mit eszel.
Akkor azt is tudhatnád, hogy nem mindegy, hogy hány centi vagy. Én csak 159 centi vagyok. Teljesen makk egészséges vagyok. Minden vagyok, csak sovány nem. Enyhén izmos is vagyok.
Értem, akkor elnézést kérek, amiért beleszóltam.
Mennyi a BMI-d? Ha 25 alatt akkor nem kell fogynod.
Ha felette akkor csak és kizárólag te magad lehetsz aki megadja magának a motivációt. Anélkül nem fog menni.
És a sport nem elég. Én heti 4 sport mellett híztam el. Az étkezés a legfontosabb
Én 172cm/70kg vagyok jelenleg.
Azert nem megy a fogyas, mert sokat sportolok es egyebkent nem latom magam kövérnek… tobbnyire..
De vannak olyan napok, amikor sirni tudnek :(
7. Alatta van, de nem erzem komfortosnak.
Sajnos en is sport mellett hiztam, pedig nem ettem tobbet vagy tobb ch-t.
Fogalmad nincs a táplálkozásról és a kalóriaszámolásról.
Miért ne hízhatnál sport mellett? Mi köze a szénhidrátnak a hízáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!