VielBa kérdése:
Valakinek nincs kedve velem fogyni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék leadni 6-7 kilót, de egyedül nincs elég motivációm. Barátaim közül senki sem elszánt egy igazi életmód vátásra. Ha valakit érdekel írjon. Egyébként Veszprém közelében élek, de ha nem találkozunk személyesen csak minden nap bíztatjuk, motiváljuk egymást nekem az is elég.
L
máj. 17. 19:39
11/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nem láttam akkor, vagy elfelejtettem válaszolni. Ha szeretnél írj újra, ígérem válaszolok :)
máj. 24. 20:35
12/16 anonim válasza:
Nekem sem válaszolt.
máj. 29. 14:55
13/16 anonim válasza:
🤔 Nekem igen.
máj. 29. 14:56
14/16 anonim válasza:
Nekem sem adott választ.
máj. 29. 15:51
15/16 anonim válasza:
Ha tart még valakinél a lendület, én is szívesen társulnék :D
júl. 24. 20:21
16/16 anonim válasza:
Az elmúlt 2 hónapban híztam 2 kg-ot, úghyogy már nekem is elkéne már valami hasznos tanács. Múltkor valaki írta, hogy talán vékonyabbra kéne kenni a zsíros kenyeret. Le is tiltottam a francba.
júl. 24. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!