Keresek valakit aki nem lép le és támogathatjuk egymást?
A fogyókúrára lenne 1 tippem. :D
Amúgy meg milyen pasit keresel, akivel csak beszélgettek és lelkizhetsz vele? Na mert olyat nem nagyon fogsz találni.
Értem.
Szerintem csak akarterő kell és hogy eltökéld, újból lefogysz. Persze jól jön a plusz motiváció és támogatás, de magadtól is képes vagy erre.
Szia
Én meg izmosodni szeretnék. Talán valamennyire tudnánk motiválni egymást az edzéseknél, esetleg tippeket adni - akár táplálkozásnál is.
20F vagyok
Szia írj!
28l
Szia! 😊
Én 20 éves lány vagyok, sajnos az elmúlt évben nagyon elhanyagoltam magam, és 20 kiló felesleg van rajtam. Hónapok óta "szomorkodok", hogy jajj de szörnyű kegyetlen az élet, hogy dagi vagyok, nem olyan csinos mint mások.. tegnap este pedig a tükör elé álltam, megnéztem magam, nem tetszett a látvány. Majd ezt gondoltam: "sajnálod magad egy újabb éven át, hogy szörnyű az élet, és zabálva, lustálkodva nem vagy 50 kilós szépség, vagy pedig fogod magad és teszel is érte?!" Nekem ez volt az a pont, amikor rájöttem, hogy vagy elfogadom magam, vagy nem, de akkor nem az isteni csodát kell várni. Tegnap este elhatároztam , elgondolkoztam rajta, hogy milyen mozgásforma lenne számomra a jó, illetve milyen ételeket kellene ennem, mennyi kalória lenne optimális egy nap alatt. Rájöttem, hogy én nem egy gyors fogyókúrát kell keressek, kicsit több, mint egy évbe fog telni az, hogy ledolgozzam azt amit egy év alatt felszedtem.
Nem tudom, hogy egy idegen mennyire jó ötlet fogyókúra terén, de remélem, hogy sikerülni fog neked lefogyni az álomsúlyodra 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!