Kezdőoldal » Ismerkedés » Fogyókúra partner » Együtt fogyás? Valaki nem...

Együtt fogyás? Valaki nem kezdte/kezi mostanában?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 172 cm, 72-3 kg jelenleg. Ma kezdtem el kevesebbet enni (nem diéta, nem koplalás), és úgy érzem, ha lenne valaki, akivel kölcsönösen megoszthatnánk, hogy mit eszünk egy nap, az jó lehetne. Valaki nem kezdte/kezdi mostanában? Kb kettő éve ilyenkor 83 kg voltam, illetve egy hónapja még csak 68 voltam, de sajnos nem figyeltem, hogy mit eszem, így híztam pár kilót. A célom az olyan 10kg minusz lenne. Kérem a moderátorokat, hogy ha lehet, ne töröljék ezt a kérdést.
2020. júl. 12. 13:00
1 2
 11/16 anonim válasza:

Hát erről beszélek... ha tartunk egy adott számot, akkor mindegy a száma az étkezésnek.

Nyilván ha zabálunk napi 13x semmire sem figyelve, és abból elveszünk 3 étkezést, akkor kevesebbet viszel be. De azt hittem ez egyértelmű...

2020. júl. 12. 15:27
 12/16 anonim válasza:
De amúgy annyira szeretem, amikor nulla tudással próbálnak meg kiosztani mindenféle sz*r netes oldalról vett marhasággal. Ez kb ugyanaz a szint mint a létezik helyi zsírégetés..
2020. júl. 12. 15:29
 13/16 anonim válasza:
Te meg ugy beszelsz arrol, amit a segghulye paraszt is tud, mintha te akkora szakerto lennel. Nyilvan, ha tartunk egy adott szamot, akkor mindegy az etkezesek szama, ezt egyertelmu, de en nem is errol beszeltem.
2020. júl. 12. 15:36
 14/16 anonim válasza:
Es meg mindig jobb, mintha azt csinalnam mint te: ugy kezdted osztani az eszt es kioktatni, hogy nem is arrol beszeltem, amirol te :DD
2020. júl. 12. 15:40
 15/16 anonim válasza:

Hidd el, sok idióta van ebben a témában, mint pl a hogy tudok csak innen fogyni kérdések, és nem értik meg, hogy az lehetetlen.

Vagy a fehérje tönkre teszi a veséd és a hasonló okosságok.

2020. júl. 12. 15:45
 16/16 anonim válasza:
Kérdező valszeg kamu.....
2020. júl. 12. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!