Lányok, nők, ti melyik kategóriába tartoztok/tartoztatok suliban?
Ha volt menet közben kategóriaváltás, különösen érdekelne a története. Hogyan ment, honnan-hova.
Aki vitatkozni akar a kategorizálás helyességéről, az kérem ne itt tegye. Csak az válaszoljon, aki érti miről beszélek.
Általánosban egy ideig kitaszított, felső tagozatban egy-két évig b@szogattak, aztán úgy 7. osztály körül abbahagyták, a te kategorizálásod szerint veréb lettem. Az okát nem tudom, szerintem csak simán megunták a piszkálást.
Gimiben egyikbe sem tartoztam. Átlagos-normálisnak mondanám, voltak barátaim, nem voltam rosszban senkivel. Abban az osztályban nem is voltak igazán ilyen kategóriák, nem voltak hú de menők meg kitaszítottak, normális társaság volt, jól elvolt mindenki mindenkivel (persze kisebb nézeteltérések mellett, de durva piszkálódás sosem volt senki felé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!