Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok, nők, ti melyik kategór...

Lányok, nők, ti melyik kategóriába tartoztok/tartoztatok suliban?

Figyelt kérdés

Ha volt menet közben kategóriaváltás, különösen érdekelne a története. Hogyan ment, honnan-hova.

Aki vitatkozni akar a kategorizálás helyességéről, az kérem ne itt tegye. Csak az válaszoljon, aki érti miről beszélek.

tegnap 20:10
A kérdező szavazást indított:
Menő csaj
Udvarhölgy (menő csaj barátnő)
Kitaszított (akiken az 1-2-esek csúfolódtak, kötözködtek)
Szürke veréb (akit azért nem bántottak, mert észre sem vettek)
Különc csaj / művészlélek (aki önként élt a saját világában és nem is vágyott 1-2 lenni)
12 szavazat
 1/5 anonim válasza:
Egyik sem, én az vagyok aki nem hivatalos értelemben menő, de sok barátja van, azért részben művészlélek mert könyveket ír, és közben mindenkivel jóban van. ( lehetőleg nem kérek furcsa privátot, mert az ehhez hasonló kérdések után néha szoktam)
tegnap 20:35
 2/5 anonim válasza:
Veréb.
tegnap 20:39
 3/5 anonim válasza:

Általánosban egy ideig kitaszított, felső tagozatban egy-két évig b@szogattak, aztán úgy 7. osztály körül abbahagyták, a te kategorizálásod szerint veréb lettem. Az okát nem tudom, szerintem csak simán megunták a piszkálást.

Gimiben egyikbe sem tartoztam. Átlagos-normálisnak mondanám, voltak barátaim, nem voltam rosszban senkivel. Abban az osztályban nem is voltak igazán ilyen kategóriák, nem voltak hú de menők meg kitaszítottak, normális társaság volt, jól elvolt mindenki mindenkivel (persze kisebb nézeteltérések mellett, de durva piszkálódás sosem volt senki felé).

tegnap 21:44
 4/5 anonim válasza:
Az 5., ezért egyben a 3. is.
tegnap 21:58
 5/5 anonim válasza:
Különc
tegnap 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!