Itt az Ismerkedés kategóriában sok kamu ember van?
Figyelt kérdés
Akik pl. hazudnak a korukban, nemükben2023. jan. 5. 08:28
1/30 anonim válasza:
Olyannal én még személy szerint nem találkoztam aki más lett volna korban v. nemben.
Viszont olyannal bőven akiknek zűrös a személyiségük finom szólva is, vagy a szándékaik nem azok, aminek kezdetben próbálták beállítani.
2023. jan. 5. 08:35
2/30 anonim válasza:
Á, dehogy! XD
2023. jan. 5. 08:38
3/30 anonim válasza:
Itt mindenki szent és sérthetetlen, hiba nélküli, 20 évesen külön költöző, nagyon sok iq-val rendelkező, példamutató, vagány, családot fenntartó, mindentudó, pénzes, EGYETEMET VÉGZETT TÖBB DIPLOMÁS ember.
2023. jan. 5. 09:02
4/30 anonim válasza:
3-a Kihagytad,hogy szerény is,mint például én is. :-)
2023. jan. 5. 09:29
5/30 anonim válasza:
Inkább a szexualitás kategóriában van rengeteg kamus.
2023. jan. 5. 09:50
6/30 anonim válasza:
Az azonban biztos, hogy itt mindenkinek legalább húsz centi!
2023. jan. 5. 10:33
7/30 anonim válasza:
Igen,inkább nem mernek képet küldeni magukról,de ők követelőznek,hogy küldjek.
2023. jan. 5. 10:42
8/30 anonim válasza:
naiv
2023. jan. 5. 10:47
9/30 anonim válasza:
Ez azért van mert hajlamosak vagyunk felületesen, első blikkre megítélni másokat. Éppen ezért muszáj kicsit feltuningolni a "megjelenést"! Mert ki venne egy használt, 40 éves ladát, több százezer km-rel(úgy, hogy egyszer már átfordult a km óra), rozsdás alvázzal? Mindeközben a Lada úgy érzi, belül a motorháztető alatt egy Ferrari motor dübörög! Persze a külvilág mit lát ebből? A MÉH telepre vezető utat. Na mármost, kegyes, apró füllentések szerintem beleférnek a kapcsolat ismerkedés fázisába, ha az, azt a nagyobb célt szolgálja, hogy összejöjjön valamiféle románc két ember között. Menet közben úgyis lehullik a máz, és marad a puszta önmagunk, valamennyi hibánkkal. Azért nem árt ha erre az időre már érzelmileg kötődnek hozzánk, és valami pozitív jellemvonást is meg-megcsillogtatunk... néha.
2023. jan. 5. 12:57
10/30 anonim válasza:
Aki fel is meri vállalni magát, az ritka, mint a fehér holló.
2023. jan. 5. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!