Itt az Ismerkedés kategóriában sok kamu ember van?
Figyelt kérdés
Akik pl. hazudnak a korukban, nemükben2023. jan. 5. 08:28
11/30 anonim válasza:
Én nem vagyok az. Bár én nem is ismerkedek, csak olvasgatok :)
2023. jan. 5. 13:28
12/30 anonim válasza:
Kamu ember annyira itt nem jellemző, inkább skizofrének, idegbetegek, súlyos elmelállapotúak a legtöbben.
2023. jan. 5. 13:42
13/30 anonim válasza:
Itt az agresszív emberekből van nagyon sok. Teljesen normális kérdéseknél is nekitámadnak a kérdezőnek.
2023. jan. 5. 14:02
14/30 anonim válasza:
13-mas, gondolom az azért van, mert nem lehet lepontozni, így következmények nélkül tudják csinálni
2023. jan. 5. 14:22
15/30 anonim válasza:
Nemcsak itt, hanem a többi kategóriában is sok kamu ember van és kérdés. Amivel nincs baj, mert el lehet játszani bizonyos szituációkat és mi lenne "ha" és jól meg lehet beszélni, ha olyan az ember, de sokan alkalmatlanak beszélgetésre.
2023. jan. 5. 14:55
16/30 anonim válasza:
Sok,meg ha ismerkedni akar,miért csak egy sziát küld?
2023. jan. 5. 14:58
17/30 anonim válasza:
Vannak ezek az állítólagos huszonéves lányok, akik ismerkedős kérdéseket írnak ki, de sosem válaszolnak.
2023. jan. 5. 15:02
18/30 anonim válasza:
20-ból 1 volt eddig aki tényleg az és olyan amilyennek itt mondta magát, vele azóta is tartjuk a kapcsolatot. A java “ismerkedne”, de amint mondom, hogy menjünk át másik felületre (Nem 2 nap után) egyből eltűnik vagy azt mondja jó itt neki. Szerintem csak chatelős partnert keresnek, személyesen nem akarnak találkozni mert akkor dőlne az eddig felállított mese saját magáról..
2023. jan. 5. 15:14
19/30 Barnabas333 válasza:
Nem tudom, de a nők nagyon el tudnak tűnni, volt olyan aki 16 levél váltásig a várost se merte elmondani ahol él. Nem tudom abban mi olyan szupertitkos... 45F amikor egyből megadjuk egymásnak a faceboook elérést, az a legkorrektebb szerintem olyan is volt már.
2023. jan. 5. 15:54
20/30 anonim válasza:
Attól mert te normális vagy Barnabás, attól még sok bolond van itt, hidd el, nem véletlen ez az óvatosság.
2023. jan. 5. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!