Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek hány ilyen ember...

Szerintetek hány ilyen ember lehet az oldalon?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég pattant ki a fejemből ez a kérdés/téma,őszintén nem néztem utána hogy ez felszokott-e jönni de nagy eséllyel elég ritka lehet ezért is gondoltam hogy írok ki erről kérdést.Szerintetek nagyjából mennyi csaló lehet az oldalon aki kamu adatokkal másnak adja ki magát és próbálja szivatni itt azokat akik komolyan akarnának ismerkedni,barátkozni beszélgetni?Mai nap is jártam így,a kérdésem után rám írt egy illető aki 47 éves nőnek adta ki magát.Konkrétan nagyon aktívan pár percenként válaszolt addig még feltettem neki a kérdést hogy beszélünk-e messengeren mert ott aktívabb lennék és jobban is látom,erre milyen érdekes az aktívság megszűnt és már órák óta nem is válaszol.Ti szoktatok látni olyanokat akik láthatólag ugyanazok a személyek és írnak ki naponta kamu kérdéseket más más adatokkal illetve privátban is próbálkoznak?Kíváncsian várom a történeteket,tapasztalatokat,esetleg ha régebbről emlékeztek ilyen felhasználókra akik már nem aktívak azok is jöhetnek!

tegnap 21:18
 1/3 anonim válasza:
Szerintem rengeteg a kamus az oldalon. De valos szemelyek kozul a defektes is sajnos.
tegnap 22:26
 2/3 anonim válasza:
Az itt ismerkedők, barátkozók kb 40%-a kamus, 58-9% defektes, beteg, veszélyes, és 1-2% lehet a teljesen normálisak aránya kb, akik valóban szeretnének is beszélgetni normálisan.
tegnap 22:39
 3/3 anonim válasza:
Sok kamus van itt. Amikor pl a szexuális kérdésekben vagyok, en is szoktam kamuzni. Annyira tartok tőle, hogy ismerősbe botlom, hogy valamit kamuzok ha odáig jutunk a beszélgetésben, hogy kiváncsi rám valaki jobban mint szeretném. Mondjuk férfinek még sosem adtam ki magam.
ma 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!