Felnőtt szűzeknek van barátkozó oldal? Szeretnék egy érzelmes virtuális kapcsolatot szűz férfival. 42 molett N
Nagyon sokat mond egy emberről, hogy mibe hajlandó energiát fektetni.
Tényleg ordít a helyzetről, az illetőnek valami óriási hiányossága van, ha 40 év alatt nem akadt senki, akivel képes és hajlandó is együttműködni, társulni, megélni a törődést és a szexualitást.
Identitászavaros, aszexuális, kötődésre képtelen, antiszociális, vagy neurotikus szorongó mindenféle irracionális félelmekkel, amikhez jobban ragaszkodik, mint a boldogsághoz.
#26:
Ezzel nem értek egyet, egyáltalán nem ettől függ szerintem sem, hogy valaki kiegyensúlyozott, egészséges ember-e. Én például soha nem akarok gyereket vállalni, mégis sokkal felelősségteljesebbnek tartom magam, mint sok családos ember, akinek hiába van párja, gyereke, kész katasztrófa az életük, nem ért a gyerekéhez, annak is tönkreteszi az életét, és még sorolhatnám az ellenpéldákat, de nem akarok nagyon belemenni. Én tudom, hogy nem lenne hozzá türelmem, nem nekem való egy gyerek, mert szeretem ezt a nyugodt életet, amit élek, stb, ezt vesd össze olyanokkal, akik meg csak szülik a gyerekeket a semmire, egy rossz párkapcsolatba (pedig ők megtapasztalták ezt is, nem? Én meg abból is kimaradtam idáig), aztán úgy bánnak velük, hogy nekem, akit amúgy abszolút hidegen hagynak a gyerekek, a szívem tudna megszakadni, ha belegondolok, mit élnek át abban a családban, milyen felnőttek lesznek. De hát mit tudhatok én, aki csak "megrekedt egy szinten".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!