Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Felnőtt szűzeknek van barátkoz...

Felnőtt szűzeknek van barátkozó oldal? Szeretnék egy érzelmes virtuális kapcsolatot szűz férfival. 42 molett N

Figyelt kérdés

jan. 13. 18:59
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
Nekem írhatsz ha még aktuális.
jan. 14. 18:10
 22/37 anonim válasza:
A kérdezőt messzire kerüljétek... A női 99,9 százalékába tartozik. Vagy 1 (jobb esteben) szó nélkül lelép...
jan. 14. 18:16
 23/37 anonim válasza:
Nekem is ha még lehet.
jan. 15. 09:33
 24/37 anonim válasza:

Nagyon sokat mond egy emberről, hogy mibe hajlandó energiát fektetni.

Tényleg ordít a helyzetről, az illetőnek valami óriási hiányossága van, ha 40 év alatt nem akadt senki, akivel képes és hajlandó is együttműködni, társulni, megélni a törődést és a szexualitást.

Identitászavaros, aszexuális, kötődésre képtelen, antiszociális, vagy neurotikus szorongó mindenféle irracionális félelmekkel, amikhez jobban ragaszkodik, mint a boldogsághoz.

jan. 15. 15:36
 25/37 anonim válasza:
24: és az miért lenne hiányosság? Nem mindenki egyforma, ami valakinek "nem normális", az másnak mondjuk teljes megszokott, és alapvető. Nem ugyanúgy működik mindenki.
jan. 15. 16:04
 26/37 anonim válasza:
#25 Azért, mert az élet körforgásának bizonyos aspektusai teljesen kimaradnak számára és nem lehet belőle egészséges, kiegyensúlyozott ember, egyre kevésbé fog tudni kapcsolódni a többiekkel, és végül nem lesz saját családja, családi élete, nem tapasztalja meg az anyaságot/apaságot és annak felelősségét, azaz elakad az életben, megreked egy szinten.
jan. 15. 16:52
 27/37 anonim válasza:
Tehát aki már 16 éves korától potyogtatja magából a pujákat, akár más más apától, az máris jobb, komolyabb, felelősségteljesebb ember lesz csak ettől, mint aki mondjuk aszexuális. Vagy a sok - szülőnek abszolút nem való - idióta, akinek gyereke lesz és folyamatosan idegbeteg, öli a párját, a gyereket, a többi embert. Csak ők a kiteljesedett és valódi emberek, mindenki más elakadt. Miket meg nem tud az ember ezen a szutyok oldalon! Szerintem meg pontosan ezek az emberek a probléma részei, akik össze vissza felelőtlenül szülnek, idióta emberi ronccsá teszik a gyereküket, aki majd másokat is ugyanúgy rombol, és szintén majd párosodik hogy továbbadja a szellemi és lelki nyomort. A túlfogyasztásról, túlnépesedésről, túlfogyasztásból eredő erőforráshiányról és hulladékhelyzetről meg még nem is beszéltünk.
jan. 15. 17:28
 28/37 anonim válasza:

#26:

Ezzel nem értek egyet, egyáltalán nem ettől függ szerintem sem, hogy valaki kiegyensúlyozott, egészséges ember-e. Én például soha nem akarok gyereket vállalni, mégis sokkal felelősségteljesebbnek tartom magam, mint sok családos ember, akinek hiába van párja, gyereke, kész katasztrófa az életük, nem ért a gyerekéhez, annak is tönkreteszi az életét, és még sorolhatnám az ellenpéldákat, de nem akarok nagyon belemenni. Én tudom, hogy nem lenne hozzá türelmem, nem nekem való egy gyerek, mert szeretem ezt a nyugodt életet, amit élek, stb, ezt vesd össze olyanokkal, akik meg csak szülik a gyerekeket a semmire, egy rossz párkapcsolatba (pedig ők megtapasztalták ezt is, nem? Én meg abból is kimaradtam idáig), aztán úgy bánnak velük, hogy nekem, akit amúgy abszolút hidegen hagynak a gyerekek, a szívem tudna megszakadni, ha belegondolok, mit élnek át abban a családban, milyen felnőttek lesznek. De hát mit tudhatok én, aki csak "megrekedt egy szinten".

jan. 15. 17:44
 29/37 anonim válasza:
Én is a 27-es és a 28-as válaszolóval értek egyet.
jan. 15. 19:53
 30/37 anonim válasza:
Én is a 27-es, 28-as válasszal értek egyet maximálisan. Jó ilyet olvasni ezen az oldalon.
jan. 15. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!