Felnőtt szűzeknek van barátkozó oldal? Szeretnék egy érzelmes virtuális kapcsolatot szűz férfival. 42 molett N
Figyelt kérdés
tegnap 18:59
1/16 A kérdező kommentje:
Nem horoszkópról van szó.
tegnap 18:59
2/16 anonim válasza:
Kérdező te szűz vagy? Ilyen létezhet ennyi idősen?
tegnap 19:07
3/16 anonim válasza:
miért? Én is szűz vagyok 33 évesen a és férfi vagyok mielőtt jönne a privát áradat...
tegnap 19:09
4/16 anonim válasza:
Nem értem, egyesek miért tartják ezt annyira elképzelhetetlennek...31 éves nő vagyok, szintén szűz. És nem, nem azért, mert baj van a toronyban, vagy mert vallásos lennék, sokan rögtön ilyeneket vizionálnak, teljesen alaptalanul. 😄
tegnap 19:15
5/16 anonim válasza:
4# hanem akkor miért?
tegnap 19:21
6/16 anonim válasza:
#5: Így alakult, többtényezős a dolog. (Dióhéjban- nem vagyok egy nagy társasági ember, nem is érdekelt az ismerkedés az életem 90%-ban, mert elvoltam a saját dolgaimmal, stb stb, így meg piszok nagy mázli kell, hogy párt találjon az ember. Mázli se volt. 🤷♀️)
tegnap 19:25
7/16 anonim válasza:
Ha lehet akkor én is csatlakoznék. Ilyen oldal nincs, angolul létezik hasonló.
Egy érzelmes, jószívű férfival én is szívesen megismerkednék.
Egy szűz nő (30+)
tegnap 19:52
8/16 anonim válasza:
Én meg nem aszerint ismerkedek, hogy egy nő szűz-e még, hanem hogy akar-e tőlem gyereket!
39/F
tegnap 19:58
9/16 anonim válasza:
Azért 30, 40 felett szűznek lenni… Ott komoly bajok vannak.
tegnap 20:18
10/16 anonim válasza:
#9:
Mert? Ez egy annyira túlértékelt tény, hogy valami hihetetlen...Ez alapján az egy dolog alapján ne ítélj már el vadidegen embereket, akikről semmi mást nem tudsz.
tegnap 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!