Huszonéves srácok nehezen ismerkednek. Ki hogy csinálja ebben a korosztályban?
Amikor tizenèves voltam(90-es évek)a sógorom aki jóval idősebb nálam mindig b@sztatott,hogy nincs csajom,ő ennyi idősen így, úgy, amúgy....
Hozzáteszem lány szemmel nem voltam szép, adni se tudtam magamra pedig szerettem volna,elmaradott is voltam(nem volt mozi meg számítógép meg semmi extra az èletünkbe mert szarul éltünk,alkesz apa, idegbeteg anya), ezáltal a kisugárzásom is egy borzalom lehetett ezt cipelem most is .
Na most nekik van 2 fiúgyermek és amit tudni kell nagyon jó anyagi körülmények között élnek, pénz mindig jutott mindenre ,extra autók,extra utazások,jó ingatlan,jó cuccok meg minden ami ezzel jár.
A fiúk huszonèvesek és nekik még nem volt barátnőjük és nem is néznek ki rosszul se .
Sokszor eszembe jut amikor anyukámtól hallom aki a nagymama,hogy még mindig nincs barátnő,hogy visszanyal a fagyi...
22#
Szerintem is meg kell érni ahhoz, hogy magabiztos legyen az ember. Hogy tudja azt sugározni lesz@rja mit gondol a másik, mert annyira önazonos tud lenni, szőröstül-bőröstül, csórin, alkesz szülővel, vagy tök mindegy milyen háttérrel, mert érzi már, hogy nem azzal azonos, hanem önmagában egy különálló, értékes személy. És ha ezt érzed ezt is sugárzod ki S vonzó lesz ez a magabiztosság mindenkinek. De van, akinek eddig eljutni göröngyösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!